Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Intracom: Υπογραφή δύο νέων συμβάσεων



Η εταιρία Intracom Defense Electronics υπέγραψε δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις με την RAYTHEON, ύψους 3,5 εκατ. δολ., οι οποίες αποτελούν επέκταση συμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρώτη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων της μονάδας καθοδήγησης του αντιπυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile).

Σημειώνεται, ότι για την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2012, θα χρησιμοποιηθούν οι αυτόματοι σταθμοί ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας καθώς και οι ειδικές διεργασίες για τη ρομποτική συναρμολόγηση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων υψηλής πολυπλοκότητας που έχει αναπτύξει η Intracom Defense Electronics, από το 2008.
Επίσης, η δεύτερη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων του ναυτικού αντιπυραυλικού συστήματος εγγύς υποστήριξης PHALANX. Το έργο θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον Απρίλιο του 2012 και θα καλύψει απαιτήσεις των συστημάτων PHALANX για τις ανάγκες διαφόρων χωρών.
Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές μονάδες παράγονται συνεχώς και με απόλυτη επιτυχία για περισσότερο από πέντε (5) χρόνια.

Οπως επισημαίνεται, οι νέες συμβάσεις επιβεβαιώνουν το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Intracom Defense Electronics, στην κατασκευή συστημάτων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, όπως τα αντιαεροπορικά και πυραυλικά συστήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: