Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΘΡΥΛΟΣ EXPRESS : ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Θρύλος πέρασε και από την Ξάνθη και αρχίζει να θυμίζει το περσινό τρένο που, χωρίς στάσεις, χωρίς πεταμένους βαθμούς, διέσχισε όλη τη χώρα και έφερε ακόμα έναν τίτλο στον Πειραιά.

Η νίκη στην Ξάνθη μπορεί να ήταν δύσκολη, να ήρθε με μεγάλο κόπο και ιδρώτα. Όμως, αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ότι αποτελεί το ΤΡΙΤΟ παιχνίδι μίας επίπονης τετράδας αγώνων (Αλκμααρ, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Αρσεναλ) και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να βλέπουμε την ομάδα μας να υποφέρει από τρομερές ελλείψεις στην ενδεκάδα, να έρχεται από μία ισοπαλία – ΣΟΚ στα Γιάννενα και μέσα σε 10 ημέρες να καταφέρνει να βρίσκεται και πάλι σε θέση ισχύος σε όλα τα μέτωπα.

Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να πετύχει το απόλυτο στους σκοπούς της όταν έχει τόσες απώλειες από τραυματισμούς. Καμία ομάδα που δεν έχει αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού…

Οι περισσότεροι παίκτες αυτής της «βασικής» ενδεκάδας παίζουν Τετάρτη – Κυριακή εξαιρετικά δύσκολα ματς και επιβιώνουν. Όχι γιατί απλά δεν χάνουν αλλά γιατί ΝΙΚΟΥΝ ! Και αν αυτός ο «άθλος» έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, θυμίστε μου το…

Οσο για την Ξάνθη και όλα αυτά που θα ακούσουμε αύριο περί «παραρτήματος», αυτό που βλέπουμε είναι ότι και εκεί, οι παίκτες της ομάδας μας μάτωσαν για να πετύχουν τη μεγάλη νίκη. Κόντρα σε σουπερλίγκες, διαιτητές που «σπρώχνουν» τον αντίπαλο, ακόμα και κόντρα στον αφύσικο αέρα!

Εχει ελάχιστη σημασία το ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τη μπάλα που μπορεί στην Ξάνθη. Βιώνουμε έναν ανηλεή πόλεμο στο πρωτάθλημα και πρέπει να επιβιώσουμε και να βγούμε νικητές.

Είτε τυχεροί, είτε με «επαγγελματικές νίκες», οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν τραβήξει αυτό το τεράστιο κουπί από την αρχή της χρονιάς πρέπει να δικαιωθούν και να πανηγυρίσουν έναν μεγάλο τίτλο. Τους αξίζει.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις κόντρα στην κούραση και σε μία ομάδα που μπορεί να παίξει θαυμάσιο ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στον Ζίκο που έκανε και πάλι εξαιρετικές αλλαγές, σε μία συνταγή που δεν έχει τα υλικά που χρειάζεται.

Υπομονή παιδιά, έμεινε η Αρσεναλ και η μεγάλη πρόκριση στους «16» για να κλείσει αυτό το μαρτύριο των τελευταίων ημερών.

Είμαστε μαζί σας και σας θαυμάζουμε για το κουράγιο σας !

Μ.Σ.
http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: