Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΡΕΣ Κριτική

Νικοπολίδης:
Ο μεγάλος αρχηγός ήταν και πάλι μπροστάρης στη νίκη. Με σίγουρες και καίριες επεμβάσεις άναψε ξανά το «Stop» στους Ξανθιώτες από νωρίς.
Εμπνέει σιγουριά, εμπνέει σεβασμό και εμπνέει τρόμο στους άλλους…

Μπράβο:
Οσο κουρασμένο κι αν τον θέλει το ρεπορτάζ, ο Ισπανός ήταν ξανά ψυχωμένος και δυνατός όπως σε όλη τη χρονιά. Μικρά λάθη που δεν έκαναν τη διαφορά αλλά τον «ανάγκαζαν» να μπει πιο δυνατά στην επόμενη φάση !

Γκαλίτσιος:
Καθαρά αμυντικό παιχνίδι σήμερα από τον Γιώργαρο και η αποστολή 100% επιτυχημένη. Με προβλήματα μεν απέναντι στον Κιντάνα αλλά με αρκετές σωστές επεμβάσεις.

Αβραάμ:
Ηταν ένα από τα βράδια που δείχνει να έχει κρεμάσει την πετσέτα στο λαιμό και να ετοιμάζεται να φάει όποιον μπαίνει στην περιοχή… Με την πείνα στα μάτια λοιπόν αλλά και την σοβαρότητα που μοιάζει αφύσικη για το νεαρό της ηλικίας του, ο Γαβραάμ «γευμάτισε» και πάλι !

Μέλμπεργκ:
Ενας κυματοθραύστης που δεν έχουμε ξαναδεί στην άμυνα του Θρύλου. Ενας παίκτης που η παρουσία του και μόνο στην άμυνα δίνει τη βεβαιότητα ότι η μπάλα θα απομακρυνθεί την κατάλληλη στιγμή και χωρίς επιπολαιότητες. Μεγάλο ματς και σήμερα !

Ντουντού:

Υπάρχει ένα «αλλά». Εδωσε άπειρες μάχες στο πρώτο ημίχρονο και βγήκε κατά κράτος νικητής. Εξαφανίστηκε στο β’ ημίχρονο, εκεί που η πίεση ήταν μεγαλύτερη… Τουλάχιστον δεν πήρε κάποια κίτρινη που θα ήταν το ό,τι χειρότερο.

Μαρέσκα:
Ομοίως με τον Ντουντού, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στα πρώτα 45’, ελευθερώνοντας το παιχνίδι της ομάδας σε αμέτρητες φάσεις. Στην επανάληψη ήταν αγνώριστος, προς το κακό, όταν έπρεπε να κρατήσει τη μπάλα και να δώσει ανάσες στην ομάδα.

Οσκαρ:
Δεν τα πήγε καλά σήμερα αφού δεν έδειξε να μπορεί να επαναλάβει τη μεστή εμφάνιση των προηγούμενων αγώνων. Εχασε και ένα γκολ που μας έχει δείξει ότι «το έχει».

Γκαλέτι:
Περιμέναμε περισσότερα αν και είναι άδικο. Δημιούργησε τις φάσεις που θέλαμε στα δεξιά καθώς η ποιότητά του είναι απείρως μεγαλύτερη όποιου άλλου αγωνιστεί εκεί αλλά τα «τελειώματά» του ήταν άτσαλα. Φυσικά, είναι όλα θέμα ρυθμού και αγώνων μετά την μεγάλη απουσία. Καλώς ήρθες Λούτσι.

Λεονάρντο:
Η συμμετοχή του περιορίστηκε στο γκολ που έφερε τη νίκη και φυσικά τον κατατάσσει ψηλά στους διακριθέντες. Ωστόσο, η απόδοσή του και οι λιγοστές βοήθειες στον Μπράβο ήταν ένα πρόβλημα.

Μήτρογλου:
Καταπληκτικός κι ας μην σκόραρε ! Εδωσε έτοιμο γκολ στον Λεονάρντο αφού παρέδωσε μαθήματα κοντρόλ και ντρίμπλας μέσα στην περιοχή.
Συνάμα, κέρδισε πάρα πολλές μάχες από τα σέντερ μπακ και ανοιξε το παιχνίδι της ομάδας, εκμεταλλευόμενος κυρίως, την απίστευτη για το ύψος του τεχνική.

Πάντος:
Με το που μπήκε στα δεξιά προς βοήθεια του Γκαλίτσιου, όλη η Ξάνθη έγειρε προς την άλλη πλευρά…. Είναι πολύτιμος ο Τάσαρος.

Ντομί:
Για αμυντική βοήθεια μπήκε και είχε και αυτός τη έστω και μικρή συμμετοχή του στο μηδέν της άμυνας.

Κατσικογιάννης:
Δεν πρόλαβε να δείξει κάτι αφού μπήκε στις καθυστερήσεις.

Ζίκο:

Του ζητάμε να βγάλει το μέγιστο από την ομάδα, χωρίς να έχει στα χέρια του όλα όσα πρέπει για να τα καταφέρει.
Εχει δει τους τραυματισμούς να του μικραίνουν τον «οπλισμό» σε ένα ρόστερ που είναι ούτως η άλλως λειψό και φυσικά, δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.

Αυτό που βλέπουμε ξεκάθαρα είναι ότι διορθώνει τα όποια λάθη έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια (σωστότατες οι αλλαγές με Ντομί – Πάντο) και ότι, παρά τις τρομερές δυσκολίες, έχει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μπράβο.

Μ.Σ.

www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: