Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Όλα δείχνουν deal με Μπεν Αρφά! ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ SUPERSTAR


Ο χρόνος κυλάει και ο Μπεν Αρφά πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Αυτή η μεταγραφή είναι απίθανο πλέον να χαλάσει και το σίριαλ θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό. Νεότερες πληροφορίες από την Γαλλία φέρνουν τους πρωταθλητές... αγκαλιά με τον σούπερ σταρ της Μαρσεϊγ. Ο γαλλικός σύλλογος από χθες το μεσημέρι βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο με τον παίκτη όσο και τον ατζέντη του, προκειμένου να επέλθει συμφωνία και ο 22χρονος άσος να πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και βρίσκονται εν αναμονή του πολυπόθητου "ουί". Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος περιμένει τα χαρμόσυνα νέα προκειμένου να κανονίσει άμεσα το ταξίδι για την Μασσαλία ώστε να πέσουν και οι υπογραφές.

Οι αρχικές αντιρρήσεις του παίκτη δείχνουν να έχουν καμφθεί και αν κάτι δεν αλλάξει αρνητικά τις επόμενες ώρες, ίσως το μεγαλύτερο νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου να βάλει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι δύο ομάδες συζητούν τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που έχουν συμφωνήσει, πράγμα που δείχνει ότι έχουν μείνει λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ολυμπιακό. Ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας, άνθρωποι του Ολυμπιακού να μεταβούν στην Μασσαλία για να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: