Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αποχαιρέτησε τους φίλους της Μαρσέϊγ ο Μπεν Αρφα!

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΕΡ...
Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε ο Μπεν Αρφα στον αγώνα της Μαρσεϊγ με την Οσερ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ όμως δεν τα κατάφερε και ητήθηκε μέσα στο Βελοντρόμ με 0-2 με δύο τέρματα του Dennis Oliech στο 41 και 79 λεπτό του αγώνα. Ο γάλλος μέσος δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 16'. Μάλιστα στο ενενηκοστό λεπτό του αγώνα, δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από πίσω από τον Πεντρεντί και σηκώθηκε έτοιμος να επιτεθεί στον αντίπαλό του αναγκάζοντας τους συμπαίκτες του να τον συγκρατήσουν. Γενικά είχε πολλά νεύρα και ίσως να τον έχει επηρεάσει το σίριαλ της μεταγραφής του.

Πάντως στον αγώνα δεν ήταν αρνητικός και όποια καλή προσπάθεια για τους γηπεδούχους ξεκίναγε από τα πόδια του. Κινήθηκε εναλλάξ και στις δύο πτέρυγες του γηπέδου, ενώ για κάποια λεπτά προς το τέλος ανέλαβε πρωτοβουλίες παίζοντας ως επιτελικός χαφ για να ανεβάσει όλη την ομάδα, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε να του συμπαρασταθεί κανενας συμπαίκτης του. Έκανε αρκετά καλά σουτ, κέρδισε πολλά φάουλ με ατομικές ενέργειες και γενικά ξεχώριζε μέσα στο γήπεδο.

Από τον σχολιαστή του Γαλλικού καναλιού που έκανε την μετάδοση, έγινε αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιά και τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Μαρσέιγ που όπως είπε θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ενώ με την λήξη του αγώνα δείχνοντας σε κοντινό πλάνο τον Μπέν Αρφά να χειροκροτεί παρά την ήττα τους φιλάθλους στις εξέδρες, προέβλεψε ότι ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γάλλου με την φανέλα των Μαρσεγιέζων.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: