Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Το μυαλό στο γήπεδο

Καθαρό μυαλό, προσήλωση στον στόχο κι όχι εφησυχασμός επειδή η Αρσεναλ θα κατεβεί με τα δεύτερα, είναι τα τρία πράγματα που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό.
Η Σταντάρ καιροφυλακτεί και δεν θ’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη αν τυχόν δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους τι γίνεται στο άλλο ματς του ομίλου, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Τα πάντα είναι στο χέρι τους. Απ' αυτούς αποκλειστικά εξαρτάται η τύχη της ομάδας.

Ο Θρύλος μάς έχει συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων να τα δίνει όλα. Ισως σε αυτό το ματς χρειαστεί οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν το κάτι παραπάνω για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα με αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο.
Η γνώμη μου είναι πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι αυτή που τους δίνεται.

Οφείλουν να παίξουν έχοντας στο μυαλό τους ότι αγωνίζονται κόντρα στους βασικούς των «κανονιέρηδων». Για την ακρίβεια, έχω την αίσθηση πως θα πρέπει γι’ αυτό τον λόγο να είναι ακόμα μεγαλύτερη η προσπάθεια, να μην υπάρξει καθόλου χαλαρότητα.

Ο Θρύλος πρέπει να κατέβει για να κερδίσει, πρέπει να παραταχθεί δίχως δεύτερες σκέψεις για να πετύχει τον στόχο του. Ενα καλό αποτέλεσμα σε αυτόν τον αγώνα θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα.
Μακάρι σύντομα να μάθουμε και τις μεταγραφές που σκοπεύουν να κάνουν τον χειμώνα.


Μπάμπης Χριστόγλου

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: