Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επίσκεψη Σαμαρά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

samaras03Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέπτεται ο Αντώνης Σαμαράς. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ιπποκράτειο για να επισκεφθεί τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Κίττα, ενώ το βράδυ θα συναντηθει με το νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη. Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ορίστηκε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του τακτικού συνεδρίου που θα διεξαχθεί τους πρώτους μήνες του 2010.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας τις συναντήσεις με βουλευτές, είδε χθες Δευτέρα στη Ρηγίλλης τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, ο οποίος είχε στηρίξει στις πρόσφατες εκλογές την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Εν τω μεταξύ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι λόγω ασθένειας δεν θα συμμετάσχει στην αντιπροσωπεία του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά που θα μεταβεί στη Βόννη για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Νέες γέφυρες προς τη Ρηγίλλης με αφορμή τα εθνικά ζητήματα έριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναδιπλούμενος στο θέμα της επανεκλογής του Κάρολου Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: