Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Προσοχή ,υπομονή και ένα γκολ

Μπράβο στους μάγκες για την «επαγγελματική» νίκη που πέτυχαν στην Ξάνθη. Το ματς δε σηκώνει ιδιαίτερη κριτική γιατί όλοι γνωρίζαμε τι ακριβώς θα γίνει ακόμα και πριν γίνει το ματς .Εννοώ πως όλοι ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα έβγαζε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για όσο είχαν δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές του και πως ο προπονητής δεν έχει την πολυτέλεια για διορθωτικές κινήσεις. Όντως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο που ήρθε η κούραση ήταν μοιραίο να οπισθοχωρήσει και να δώσει στον αντίπαλο επιθέσεις . Η επανεμφάνιση του Λουτσιάνο Γκαλέτι έδειξε πως με αυτόν στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός γίνεται ένα κλικ πιο γρήγορος και απειλεί με μεγαλύτερη ευκολία την αντίπαλη εστία. Λογικότατο να μην έχει δυνάμεις για 90 λεπτά μετά από τόσο μεγάλη απουσία .Σε κάθε νίκη αυτής της ομάδας ,με τα γνωστά προβλήματα, αξίζουν μόνο μπράβο!
Τώρα όλα για όλα στο ματς της χρονιάς με την Άρσεναλ. Γνωστό πως ο Βενγκέρ φέρνει μαζί του πιτσιρίκια. Επίσης γνωστό πως τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ μπορούν να σε «σκοτώσουν». Πιστεύω πως ο Ζίκο και οι ποδοσφαιριστές δε σκέφτονται τις απουσίες της Άρσεναλ και θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση. Προσοχή ,υπομονή και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να έχουμε «αβάντζο» απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Άλλα κόλπα
«Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε η νέα πισίνα αποθεραπείας με κρύο νερό. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας, πέρασαν περπατώντας πάνω από ειδικό βότσαλο που έχει τοποθετηθεί τόσο μέσα στην πισίνα όσο και σε διάδρομο που υπάρχει δίπλα από αυτήν».
Σχόλιο: Μπράβο για την πρωτοπορία και μακάρι να βοηθήσει να αποφύγουμε και κανένα τραυματισμό αλλά... φαντάζομαι πως τώρα που έπιασαν τα κρύα θα είναι μεγάλο πακέτο να βουτάνε σχεδόν μέχρι τη μέση στο κρύο νερό! Απορία: Οι Παντούρου ,Φέτφα και λοιποί «γίγαντες» θα χρησιμοποιούν και αναπνευστήρα? Πάλι καλά που δεν πρόλαβε αυτά τα σχέδια ο Νινιάδης…



Μπάσκετ
Μας έβγαλε την ψυχή στα δυο τελευταία ματσάκια ο Θρύλος .Τόσο με την Ορλεάν που «καθάρισε» ο Κλέιζα στο τέλος, όσο και με τον Ηλυσιακό που πάλι η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να κάνει τα εύκολα δύσκολα.Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η δήλωση του coach πως «είμαστε κουρασμένοι». Νομίζω πως με τόσους παίκτες πρώτης γραμμής δε δικαιούται να επικαλείται την κούραση. Επανέφερε στην Α1 τον Ουέιφερ coach,τον Ουέιφερ! Γιατί όταν στα δύσκολα θα τον χρειαστείς δε θα τον έχεις όπως πρέπει και θα φταις μόνο εσύ.
Στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ έγιναν πάλι «ομορφιές» από τους ανθρώπους με τα γκρι για να πάρει ο ΠΑΟ τη «ροζαλία» και να μείνει ο ΠΑΟΚ με τη χαρά της συγκλονιστικής εμφάνισης μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.

Υ.Γ 1:Ρε σεις παλικάρια εκεί στην ΑΕΚ έλεος πια…τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να κοροϊδεύετε τον κόσμο και να παίζετε παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας! Θα σας κυνηγάνε ακόμα και στα βουνά. Εγώ πάντως βλέπω στο τέλος να καταλήγει η ομάδα στο Μελισσανίδη όπως ακριβώς αυτός τη ζήτησε .Χωρίς χρέη δηλαδή!

Υ.Γ 2:Δώστε στο Λιονέλ Μέσι τη «χρυσή» μπάλα, το golden foot και ό,τι άλλο βραβείο υπάρχει γιατί ο άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει μετά το Μαραντόνα. Παρόλο που είμαι με τη Βραζιλία, πιστεύω πως αξίζει το ποντάρισμα για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή με απόδοση 9,00. Ο Μέσι δείχνει ικανός να το πάρει μόνος του ,αν είχαν και ένα καλύτερο τέρμα …

Y.Γ 3: Mπράβο στον Εργοτέλη για το ποδόσφαιρο που παίζει και μακάρι να αντέξει μέχρι τα play off.

Γρηγόρης Χριστόγλου
http://www.bam.gr

1 σχόλιο:

MOLEMOU είπε...

Πάλι καλά που δεν πρόλαβε αυτά τα σχέδια ο Νινιάδης…XAXAXA FOBEROS O GIGAS,TI NA TO KANEI AUTOS TO MPANIO ,AETOPOULO.