Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Επίθεση Καρατζαφέρη στην καθαρίστρια


Προκλητική δήλωση του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με την καθαρίστρια από την Θεσσαλονίκη η οποία βρήκε το αυτοκίνητό της λουσμένο με καυστικό υγρό είπε :

«Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθεια μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητο της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μια καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, αυτό δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!»


Με την τελευταία του φράση εννοούσε την Κωνσταντίνα Κούνεβα στην οποία παραδόθηκε ένα σπίτι από τον ΟΕΚ αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια, ως εργατικό ατύχημα.
Η κα Κούνεβα εξακολουθεί να νοσηλεύεται, από τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου του 2008, όταν έξω από το σπίτι της στα Πετράλωνα, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο και στο στηθος.

Η ακραία αυτή θέση του κ. Καρατζαφέρη εμφανίζεται μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης του NewsIt.gr σύμφωνα με την οποία ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ μετακινείται πρός τη ΝΔ.
NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: