Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Χθες, συνεχάρηκα τηλεφωνικά το νέο μας Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, για την εκλογή του. Όλοι μας οφείλουμε να τον στηρίξουμεΝέα αρχή

Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που συμμετείχαν σε μία πρωτοποριακή, ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη του νέου μας προέδρου. Η συμμετοχή τους, αλλά και η υπομονή τους ήταν συγκινητική.

Την Κυριακή μίλησε η κοινωνία, η βάση της παράταξής μας. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη. Χθες, συνεχάρηκα τηλεφωνικά το νέο μας Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, για την εκλογή του. Όλοι μας οφείλουμε να τον στηρίξουμε, για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία, ξανά δυνατή και μεγάλη. Να κάνουμε μια Νέα Αρχή, όπου η Νέα Δημοκρατία θα ασκήσει αντιπολίτευση με κοινωνική υπευθυνότητα, με ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα, ενσωματώνοντας αρμονικά όλες εκείνες τις τάσεις που μπορούν να την κάνουν και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου. Η εντολή του εκλογικού σώματος προστάζει να κοιτάξουμε μπροστά. Η μεγάλη συμμετοχή της βάσης του κόμματός μας, απέδειξε ότι οι πολίτες, όταν τους δίνεται ρόλος, έχουν κάθε λόγο να συμμετέχουν στις πολιτικές διαδικασίες. Η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών σε όλη την Ελλάδα μας γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: