Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Λούα-Λούα: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Λούα-Λούα. Ο επιθετικός από το Κονγκό - εμφανώς ταλαιπωρημένος από το ταξίδι - μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, αλλά απέφυγε τα πολλά λόγια.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα», τόνισε, ενώ, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό, απλώς δήλωσε: «Θα κάνω προπονήσεις τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα».

Στη αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίο βρέθηκαν λιγοστοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο Λούα-Λούα υπέγραψε αυτόγραφα σε όσους του το ζήτησαν και αργότερα αποχώρησε.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και αργότερα θα βρεθεί στο προπονητήριο του Ρέντη για να μιλήσει με τον Ζίκο. Εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ...ερυθρόλευκα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Ο επιθετικός από το Κονγκό θα γυμναστεί στο προπονητήριο του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Ζίκο τις επόμενες ημέρες. Εάν ο βραζιλιάνος τεχνικός μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις, τότε θα δώσει τη συγκατάθεσή του στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι ο Λούα-Λούα έχει μείνει ελεύθερος, άρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πληρώσουν μόνο το συμβόλαιο που θα κάνουν μαζί του.

www.bam.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: