Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Παίκτης του Θρύλου ο Χολέμπας.



Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο Χοσέ Χολέμπας, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Γερμανός αριστερός μπακ της Μόναχο 1860 που αποτελεί διακαή πόθο του Έβαλντ Λίνεν θα βρεθεί στη χώρα μας σε λίγες ώρες και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να προλάβει να περάσει σήμερα και από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο.

Ο Χοσέ Χολέμπας γεννήθηκε στις 27/06/1984 στο Ασάφενμπουργκ της Γερμανίας από Έλληνα πατέρα και ΓερμανοΟυρουγουανή μητέρα. Έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί λόγω σωματοδομής να καλύψει και τη θέση του στόπερ, αν και η θέση που αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη την καριέρα του ήταν... επιθετικός.

Ευχή όλων ο Χολέμπας να αξίζει την εμπιστοσύνη του Λίνεν, ο οποίος Λίνεν τον θέλει περισσότερο σαν εναλλακτική λύση από την αριστερή πλευρά, αφού μέχρι τη στιγμή απόκτησης του Χολέμπας δεν υπήρχε αριστερός χαφ στην ομάδα πλην του ασταθούς Ντένις Επστάϊν και στη θέση του αριστερού μπακ υπήρχαν μόνο ο Ραούλ Μπράβο και ο πιτσιρικάς Γιώργος Βαλεριάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: