Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

KATEΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ! 18:00 Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


Το «Ελ. Βενιζέλος»… ντύνεται στα ερυθρόλευκα για να υποδεχθεί τον Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός αναμένεται σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στην Αθήνα και χιλιάδες οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ετοιμάζουν εντυπωσιακή υποδοχή.

Ο παροξυσμός καλά κρατεί και αυτή είναι ΜΟΝΟ η αρχή. Θα πάμε κι άλλες φορές στο "Ελ.Βενιζέλος" ακόμα...Πιθανότατα, άλλες δύο!

Ο Χόντγκσον λοιπόν,δεν δοκίμασε τον Ριέρα στο φιλικό κόντρα στη Γκρασχόπερς, με τον Ισπανό να… πακετάρει για Αθήνα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή βόμβα και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται σήμερα το απόγευμα με πιθανότερη άφιξη στις 18.00 στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Εξάλλου, γι’ αυτό είχε... φροντίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Τρίτης, αφού με την υπέρβαση τους οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν ξανά τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο αεροδρόμιο. Το «Ελ. Βενιζέλος» ντύνεται στα ερυθρόλευκα, και η υποδοχή αναμένεται πιο καυτή και από τον… μίνι καύσωνα του Ιουλίου. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αποθεώσουν τον παίκτη που… έσπασε τα ταμεία του συλλόγου, αλλά και είναι έτοιμος να φέρει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: