Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΓΚΑΤΟΥΖΟ:Εγώ θέλω να βγω με μηχανάκι και όχι με αυτοκίνητο!!



Ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, όπως έχει δηλώσει στα ελληνικά ΜΜΕ και μάλιστα ονειρεύεται και τη δική του υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος», όπως αποκάλυψε σε φίλο του: «Εγώ θέλω να βγω με μηχανάκι και όχι με αυτοκίνητο»!

Ο Γκατούζο μιλά καθημερινά με τον Μοντέστο και τον Μαρέσκα, από τους οποίους μαθαίνει τα καλύτερα για την Ελλάδα. Ο «Ρίνο» , όπως έχουμε αναφέρει έρχεται και…αύριο στον Ολυμπιακό, που του προσφέρει 1,7 εκατομμύριο το χρόνο,  αρκεί όμως να πάρει 2 εκατομμύρια από τη Μίλαν ως αποζημίωση.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν θα του δώσουν αποζημίωση, αλλά θα απαιτήσουν αυτά τα χρήματα (2 εκατομμύρια) για να τον πουλήσουν. Με δεδομένο ότι έτσι δε μπορεί να γίνει κάτι, ο Ολυμπιακός θα περιμένει τις εξελίξεις, ενώ ο Γκατούζο θα έχει ραντεβού με τον Γκαλιάνι για μιλήσουν για το μέλλον του.

Πάντως, ο Γκατούζο σε περίπτωση που φύγει από τη Μίλαν «ψηφίζει» Ολυμπιακό, καθώς δε θέλει να πάει σε ομάδα εκτός Ευρώπης (Αλ Αχλί) ή που δεν πρωταγωνιστεί (Σαουθάμπτον).

Δεν υπάρχουν σχόλια: