Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παπάζογλου, ο τέταρτος στόπερ;

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή στο ρόστερ του έχει τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Μέλμπεργκ, Αβ. Παπαδόπουλος, Μοδέστο) και ψάχνει τον τέταρτο στόπερ ώστε να συμπληρώσει το καρέ των σέντερ μπακ στο ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα κάνουν προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Τάσο Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό και όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του Ευάγγελου Μαρινάκη, είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο, Πέτρο Θεοδωρίδη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22άχρονου (24/9/1988) ποδοσφαιριστή στους Πειραιώτες, κάτι το οποίο αποτελεί επιθυμία και του παίκτη.

Το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, έχει αρχίσει και έχει λογικές απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου και η συμφωνία αναμένεται να κλείσει κοντά στις 500.000 ευρώ.

Διάθεση της ερυθρόλευκης διοίκησης είναι να ενισχυθεί το ρόστερ των Πειραιωτών και με Έλληνες παίκτες, με τον 22άχρονο στόπερ να αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ μπακ που υπάρχουν στην αγορά.

Μετά την φυγή των Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Κυριάκου Παπαδόπουλου, όπως όλα δείχνουν, οι ερυθρόλευκοι θα αναπληρώσουν τα κενά τους με τις μεταγραφές των Μοδέστο και Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: