Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Οι Ιταλοί μιλάνε για συμφωνία με Μπαπτίστα

 Πολύ κοντά στο μεγάλο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ζούλιο Μπαπτίστα σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports. Διαψεύδει κατηγορηματικά η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.
 Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σταθμός ανέφερε πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρόμα και περιμένουν να ακούσουν το πολυπόθητο "ναι" από τους "τζαλορόσι".
Από την πλευρά του παίκτη, οι μάνατζέρ του φαίνεται πως τον έχουν πείσει να δεχτεί την πρόταση των "ερυθρολεύκων" και έτσι η μεταγραφική βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει στο μεγάλο Λιμάνι.

Την συγκεκριμένη είδηση έχουν και άλλες ιταλικές ιστοσελίδες (πατήστε εδώ), ενώ κάποιες κάνουν λόγο για συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μοντάλι για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Η περίπτωση του Ζούλιο Μπαμπτίστα εξετάζεται από τους Πειραιώτες, όμως από το ενδιαφέρον μέχρι την συμφωνία, μεσολαβούν πολλά πράγματα.

Οι Ιταλοί πάντως επιμένουν πως το "θηρίο" έχει πλέον στο μυαλό του να μετακομίσει στην Ελλάδα και πως οι "τζαλορόσι" δεν θα έλεγαν "όχι" στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Από την μεριά τους πάντως, οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά τα ιταλικά δημοσιεύματα και τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, καμιά επαφή και τίποτα ουσιαστικό για τον Ζούλιο Μπαπτίστα.

Όλα αυτά, την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, με τον Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα. Ο 32χρονος Ιταλός φυσικά και ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, που βέβαια εξετάζουν με προσοχή αρκετές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: