Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ APACHE HTAN ΠΑΤΕΡΑΣ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ.


Στη φωτογραφία βλέπετε τον 37χρονο Ανδρέα Δερμάρη μέσα στο Απάτσι που τόσο αγαπούσε, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι.


Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες το απόγευμα στα Καλύβια, όταν έγινε γνωστό ότι ο ταγματάρχης, κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν ένα δικό τους παιδί, ο 37χρονος Ανδρέας Δερμάρης, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, ενώ η γυναίκα του Μαρία από τη Νέα Μαγνησία Λαμίας, σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο και το 4ο παιδί τους.

Οι αξιωματικοί της ΜΕ.ΡΥΠ που ανέλαβαν να μεταφέρουν τα μαύρα μαντάτα στους γονείς του αδικοχαμένου πιλότου, τους αναζήτησαν κατ' αρχήν στα Καλύβια όπου διαμένουν, αλλά τελικά τους βρήκαν στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, απ' όπου ήταν η καταγωγή τους.

Ο Ανδρέας Δερμάρης είχε από μικρός πάθος με τα ελικόπτερα και είχε βάλει στόχο ζωής να γίνει πιλότος. Ήταν από τους καλύτερους μαθητές που είχαν περάσει ποτέ από το 5ο λύκειο Λαμίας και δεν άργησε να γίνει και ένας από τους καλύτερους χειριστές των ελικοπτέρων Apache. Άλλωστε είχε εκπαιδευτεί πολλές φορές στην Αμερική και ήταν από εκείνους που πήγαν να τα φέρουν στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα μόλις πριν από μια εβδομάδα επέστρεψε από μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Ο 37χρονος ταγματάρχης ήταν επίσης και στην τελετή παραλαβής των 12 υπερσύγχρονων ελικοπτέρων Απάτσι, και δεν είναι τυχαίο που όλοι οι συνάδελφοί του αναγνώριζαν τις ιδιαίτερες ικανότητές του στο συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρων.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στη Λαμία, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μεταξύ των 2 νεκρών πιλότων του Απάτσι, που άκουσαν το μεσημέρι, ότι έπεσε στην Πάχη Μεγάρων,ο ένας είναι ο 37χρονος Λαμιώτης Ανδρέας Δερμάρης από τα Καλύβια.
lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: