Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η ΣΕΧΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

 ΝΟΟΖ
Την ευθύνη για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος τηλεφώνησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο σημείο που είχε τοποθετηθεί η προκήρυξη. Δύο συντάκτες της εφημερίδας πήγαν στο σημείο, όπου βρήκαν ένα cd, που, όπως διαπιστώθηκε, περιέχει εφτασέλιδο κείμενο, που αναφέρεται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 16 κάλυκες και όπλο 9 χιλιοστών, το οποίο οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι αποτελεί «σφραγίδα» της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών». Το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε αργότερα καμμένο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άτυχος δημοσιογράφος δέχτηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα. Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, ενώ δέχτηκε και τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: