Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.




2)Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά (ΚΙΟΥΜΟΡΤΖΙ)λέει μια παροιμία, η οποία φαίνεται να ταιριάζει… γάντι στο γεγονός ότι ο Ντένις Επστάιν ειδοποιήθηκε να πάει στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα όχι με τη μορφή δανεισμού. Κι όταν δε, ο Γερμανός ρώτησε αν μπορεί να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» του απάντησαν πως μόνο για τον Πανιώνιο του δίνουν το δικαίωμα.(slap.gr)

3) Στο μεταγραφικό κομμάτι, στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα τηρούν στάση αναμονής και όπως όλα δείχνουν με την είσοδο του Αυγούστου θα… φουλάρουν και πάλι για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Πάντα στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Τζενάρο Γκατούζο και Εντιαγέ.(sportnet)

4)Εξακολουθεi να ενδιαφέρει τον Λίνεν ο Γκανέζος ΚΙΟΥΜΟΡΤΖΙ τη στιγμή που ο Επστάιν μετακομίζει στην «Πλατεία». Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να δώσουν τον Γερμανό ακραίο μέσο στον Πανιώνο, μπορεί να διευκολύνει τις όποιες διαπραγματεύσεις γίνουν για τον Γκανέζο χαφ.(ΓΑΥΡΟΣ)     


5)Ο Τζενάρο Γκατούζο συμφώνησε να παραμείνει στη Μίλαν και την επόμενη χρονιά, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.(ΓΑΥΡΟΣ)

6)Ο Ολυμπιακός άφησε ελεύθερο τον Επστάιν, προσφέρει χρήματα και δανεικό τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον Πανιώνιο, για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί. Θυσίες για την αδυναμία του Έβαλντ Λίνεν.(RED PLANET)

7)Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Γκατούζο είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αποφασίστηκε η παραμονή του έμπειρου χαφ στην Μίλαν.(RED PLANET)


8)Μεταξύ της κινεζικής Cosco και της νοτιοκορεάτικης Samsung είναι ο Ολυμπιακός για να έλθει σε συμφωνία με μια εκ των δυο εταιρειών όπου και θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό όπου θα διαφημιστεί στην φανέλα της ομάδας.(RED PLANET)

9)Ο Γιάννης Παπαδόπουλος φέρεται να είναι στα ανταλλάγματα για τον Κουμορτζί. Κακώς. Πολύ κακώς!(RED NEWS)

10)Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι στο Καραισκάκη, ο Ντουντού Σεαρένσε θα αναχωρήσει για το Ρίο, καθώς η γυναίκα του ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.(RED24)

11)O Nτάρκο απέρριψε τον επιθετικό της Αιτχόφεν ΝΤΑΝΙ ΚΟΥΦΕΡΜΑΝΣ.Ακόμη, ένας ποδοσφαιριστής που ξαναπροτάθηκε είναι ο Νταράιους Βασέλ, αλλά ούτε για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.(RED24)

 12)Το όνομα του Έλληνα πρώην διαιτητή Κύρου Βασσάρα φαίνεται πως απασχολεί την γερμανική δικαιοσύνη, σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportske Novosti", ο Κύρος Βασσάρας ήταν διαιτητής του αγώνα μεταξύ της Άρσεναλ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον κ. Βασσάρα υπάρχει άλλο ένα ματς στο οποίο δημοσιεύματα τον εμπλέκουν σε ύποπτο αγώνα και έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Άντερλεχτ με την Ίντερ το 2004.(sport24)

13)Ο Μάρκο Πάντελιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον σέρβο να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και τριετές συμβόλαιο(sport.gr)


 14)Ο Ολυμπιακός, που θέλει να αποκτήσει τον Κουμορτζί με τους δικούς του όρους, σήμερα κλείνει τον Παπάζογλου, ενώ από χθες απέκτησε νέο 15μελές διοικητικό σχήμα.(εθνοσπορ)

15)Για το θέμα του «δεύτερου κόφτη» στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις των Μπενάρ Κουμορτζί και Αλέξανδρου Τζιόλη. Μία από τις δύο θα επιχειρήσουν να τρέξουν άμεσα, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνη του Γκανέζου μέσου του Πανιωνίου. (exedrasports)
16)Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός πρέπει να "κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Έβαντ Λίνεν.(mpala.gr)

17)Με σκληρό τρόπο εκδικήθηκε ο Β. Μαρινάκης τον Λ. Λαυρεντιάδη την άρνηση του τελευταίου να μπει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήδη ο Σ. Κόκκαλης είχε κριτικάρει αυστηρά τον Λ. Λαυρεντιάδη στην συνέντευξη Τύπου της παράδοσης – παραλαβής του Ολυμπιακού από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πλέον ήρθε η σειρά του Β. Μαρινάκη να δείξει στον Λ. Λαυρεντιάδη ότι είναι χολωμένος που δεν τον ακολούθησε στο δύσκολο εγχείρημα της αναγέννησης του Ολυμπιακού.
Βρήκε την ευκαιρία όταν ο Λ. Λαυρεντιάδης εξέφρασε την επιθυμία να έχει δικό του άνθρωποι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπως είχε στο προηγούμενο. Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση του Β. Μαρινάκη; Ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ».(mpala.gr)

18)Η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φαίνεται ότι «κολλάει» παρ’ όλο του ότι έδειχνε ότι ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Το πρόβλημα δημιουργείται διότι ο Πανσερραϊκός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του.(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-BLOG)

19)Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει είναι ο Όσκαρ Γκονζάλες. Για τον Ισπανό έχει προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες τις πατρίδας του.Από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του μέσου του ΘΡΥΛΟΥ είναι, η Χέρκουλες, η Μαγιόρκα και η Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το συμβόλαιό του, αρκεί όμως να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-BLOG)

20)Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από τα ταξίδια του σε Ισπανία & Αγγλία, ο Άλμπερτ Ριέρα και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων.(OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-BLOG)

Δεν υπάρχουν σχόλια: