Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στο πλευρό του Γιάννη Αγγέλου η ΝΔ

 
Στο...πλευρό του Γιάννη Αγγέλου τίθενται μέλη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «κορύφωση της σκευωρίας που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ σε βάρος της ΝΔ» και διαμαρτυρόμενη για τη μεταχείριση του στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή από τη Δικαιοσύνη. Πολιτική δίωξη καταγγέλλουν συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. 
 
Συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή απέστειλαν ανακοίνωση από το γραφείο του τέως πρωθυπουργού, στην οποία αναφέρουν ότι «η εξοντωτική και εμφανώς άδικη αντιμετώπιση του Γιάννη Αγγέλου αποδεικνύει, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του οργανώνουν συστηματικά πολιτικές διώξεις, με στόχο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή».

«Η τακτική και η νοοτροπία του σημερινού πρωθυπουργού είναι γνωστές. Κάθε φορά, που βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα, που ο ίδιος δημιουργεί, επιτίθεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων, προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Ειδικά τώρα, που γιγαντώνεται η δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για το ζήτημα του Γ.Αγγέλου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «η μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στον Γιάννη Αγγέλου παραβιάζει βασικές Αρχές της Δικονομίας και του Ποινικού Δικαίου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταλαβαίνουν, πλέον, όλοι είναι ότι αυτό που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, ούτε η διερεύνησή της μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: