Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ 2-1. Η ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


Προσπαθήσαμε να κάνουμε "μάγκες" τους Ισραηλινούς και τον θρασύτατο μάνατζέρ τους που ήθελε να πάρει σκορ πρόκρισης στο Καραϊσκάκη,αλλά ευτυχώς δεν τα καταφέραμε.

Μια ομάδα στο πρώτο ημίχρονο,βγαλμένη απ'τα κομιξ του Κετσπάγια,του Ζίκο και του Μπάντοβιτς (ο οποίος μάλλον μεταδίδει το μικρόβιο σ'όποιον κάθεται δίπλα του).Παίχτες αγουροξυπνημένοι,οκνηροί και ασύνδετοι με επιστροφές παιδικής χαράς και με διάθεση να κάνουν την Μακάμπι να φαντάζει στα μάτια των θεατών σαν Μπαρτσελόνα! 

Παρ'όλα αυτά, η Μακάμπι εδέησε να προηγηθεί με ένα πέναλτι Σκωτζέζικης έμπνευσης.Χέρι και πέναλτι στους 5 πόντους δεν έχει ξαναδωθεί!!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΡΙ.

Απο κει και μετά,σπαταλήθηκε ένα εικοσάλεπτο για να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε και να συνέλθουμε. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου μας βρίσκει να χάνουμε 1-0 και ελέω δοκαριού του Νικοπολίδη να γλιτώνουμε το δεύτερο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο,είδαμε τις κριαρίσιες αποκρούσεις,τοποθετήσεις και προωθήσεις του Γκαλίτσιου σε συνδιασμό με τις έξι-εφτά σέντρες του οι οποίες προπόνησαν αρκετά τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.Βέβαια αξίζει να πούμε ότι μπαίνει στην φωτιά και έχει φιλότιμο.

Είδαμε,τον παλιό κακό Μαρέσκα να σουλατσάρει στο χώρο του κέντρου,

τον ανέτοιμο και τρακαρισμένο Ρόμενταλ 

(μια από τα ίδια και για τον Μοδέστο o οποίος στη φάση του πέναλτυ άργησε να κινηθεί προς την μπάλλα).

Ο Χολεμπας  αξιοπρεπής αλλά με αργές επιτροφές και μερικά λάθη.

Ο Ματ είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του περιπλάνηση.

Ο Ντουντού έφαγε πολύ ξύλο,το περισσότερο από εκείνον τον έγχρωμο που αποβλήθηκε στο β'ημιχρονο,ενώ κανονικά θα έπρεπε να μας είχε αδειάσει πολύ νωρίτερα τη γωνιά.

Ντιόγο,Μέλμπεργκ,Μιραλάς''δεν τραβάει αριστερά δεν το βλέπετε;'' υποφερτοί-τουλάχιστον δεν χασμουριόντουσαν μεσ'το γήπεδο!

Ο Αντώνης τσάμπα μεροκάμματο πήρε σήμερα.Το πέναλτυ,το δοκάρι,μια κεφαλιά άουτ .ΑΥΤΑ

Στην ανάπαυλα αφού ήπιαν νερό στα αποδυτήρια,έκαναν την ανάγκη τους όσοι θέλανε (δεν τους κάνανε και KLYSMA) και αφού πήρανε τις εντολές από τον κύριο Λίνεν,βγήκαν καθόλου μεταμορφωμενοι για το δεύτερο ημίχρονο.

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με τα σχέδια των Ισραηλινών. Στο χώρο του κέντρου πάντα οι Ισραηλινοι είχαν έναν παίχτη παραπάνω,ο Μαρέσκα τα ίδια,ο Ντουντου προσπαθούσα αλλά δεν έφτανε και ξαφνικά -για καλή μας τύχη- τραυματίζεται ο Μιραλάς(σοβαρή ζημιά γύρω στις 3 εβδομάδες έξω) και στην θέση του μπαίνει ο Ζαϊρί (όταν ο Θεός σου δίνει τόσο μεγάλο ταλέντο όσο έχει αυτό το παιδί και δεν είσαι παγκόσμιος παίχτης τότε κάτι φταίει στο πως βλέπεις το ποδόσφαιρο). 

Ο Ζαϊρί λοιπόν είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι και όχι η αποβολή του Καζαμπούμπου. 

Ανέβασε μόνος του τρείς ταχύτητες τον Ολυμπιακό και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η γκολάρα που έβαλε.Μαζί του ανέβηκε αισθητά και ο Ντουντού ανέβηκε και ο Μαρέσκα;;;;;;;;;;;.(οχι ρε αυτός στην πλάτη του Ζαιρί ανέβηκε στο γκολ)

Το δεύτερο γκολ,με φοβισμένο πλασέ,ο φοβισμένοςκαι άτολμος Ρόμενταλ και το πανηγύρι έλαβε τέλος.


 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ήταν έξω από το γήπεδο,γιατί αυτά μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα κάνουν!

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λίνεν κατα τη διάρκεια του αγώνα στο τετράδιο έγραφε συνεχώς μια λέξη:ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ.
 Ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο δεν θα συμβεί αυτό Λίνεν.

Μετά τον σημερινό αγώνα ο Μαρινάκης θα βγάλει από την κατάψυξη τις μεταγραφές;Είναι κάτω από τις
μοσχαρίσιες.

Το να είναι έντεκα πίσω από την μπάλα και να προσπαθούν με μια αντεπίθεση να βγάλουν ένα γκολ είναι εύκολο.Στο Ισραήλ που θα χρειαστεί να κυνηγήσουν το γκολ και θα ανοιχτούν,τότε θα γελάσει κάθε Παλαιστίνιος.

Πρώτη φορά είδα ομάδα με παίχτες που κάνανε κοντρόλ με το καλάμι και σε κάθε κοντρόλ  η μπάλα έφευγε τέσσερα μέτρα μακριά!

Ελέγχεται και δεν ξέρω αν είναι φήμες αλλά ορισμένοι παίχτες της Μακάμπι λόγω των δολοφονικών χτυπημάτων πρέπει να είναι εκπαιδευμένοι απ'την Μοσαντ

Οπότε πάμε τώρα για τον επαναληπτικό στο Τελ Αβίβ με τις προσθήκες του Τοροσίδη,του Αβραάμ,του Ριέρα,του Ιμπάγασα και του Ρόμενταλ (πηγές αναφέρουν ότι η σκιά του θα εξαφανιστεί).

Ο κάγκουρας θέλει βοήθεια από όλους μας .Και θα τον βοηθήσουμε αρκεί να βοηθήσει 
και αυτός τον εαυτό του.

Οι χαζοβάζελοι στο γκολ της Μακάμπι γιατί έριχναν δυναμιτάκια; Μέχρι και τα φρύδια της Μακάμπι προσπαθούν  να δανειστούν .ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΡΑΙΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: