Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τα Σκόπια σε αδιέξοδο με την υπερεθνικιστική πολιτική Γκρουέφσκι!!

Ο αντιπρόεδρος της αντιπολίτευσης των Σοσιαλδημοκρατών της ΠΓΔΜ, Gordan Georgiev, δηλώνει πως το κόμμα του είναι έτοιμο να δώσει μάχη κατά της κυβέρνησης Νίκολα Γκρουέφσκι, η οποία έχει οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο με την υπερεθνικιστική πολιτική της, τις πιέσεις και τις απειλές εναντίων των πολιτών, οι οποίοι ζουν σε καθεστώς φόβου!

Περίπου 50.000 άτομα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το αντιπολιτευτικό κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών της ΠΓΔΜ, παρ' όλες τις πιέσεις που δέχτηκαν οι πολίτες από το κυβερνών κόμμα, την αστυνομία, αλλά και από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. 

Θεωρείται τεράστια επιτυχία για την αντιπολίτευση η συγκέντρωση τόσο τεράστιου πλήθους μπροστά από το κυβερνητικό κτήριο, σύμφωνα με δηλώσεις του Gordan Georgiev σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Balkan Insight.

"Γιατί τώρα; Επειδή είμαστε μάρτυρες ενός φιάσκο κατά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ πριν από δυο εβδομάδες. Είδαμε τη συγκέντρωση του VMRO DPMNE για την 20η επέτειο τους στις 15 Ιουνίου και ακούσαμε την ομιλία του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι, η οποία ήταν πολύ αντιευρωπαϊκή και αντι-ΝΑΤΟϊκή

Νιώσαμε ότι η χώρα μας φτάνει σε αδιέξοδο, σε πλήρη αποκλεισμό, και θεωρήσαμε ότι υπάρχει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που είναι εναντίον αυτής της κυβέρνησης, όπως και διαπιστώθηκε κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: