Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ψάχνουν ομάδα για Μαρέσκα και δεν βρίσκουν

Ψάχνουν ομάδα για Μαρέσκα και δεν βρίσκουν

Θεωρείται ειλημμένη απόφαση η πώληση του Έντσο Μαρέσκα, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει, αλλιώς, ο Ιταλός χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένοι από την προσφορά του Έντζο Μαρέσκα στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά ψάχνουν τρόπο ώστε να αποδεσμευτούν από την παρουσία του στην ομάδα, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 ενώ και οι ετήσιες οικονομικές αποδοχές του είναι υψηλές και φτάνουν το 1.500.000 ευρώ.

Κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος δεν είναι και ο προπονητής Έβαλντ Λίνεν με τον Ιταλό χαφ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί αργό τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και θα προτιμούσε έναν πιο γρήγορο παίκτη στον άξονα, για παρτενέρ του Ντουντού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ψάχνει ομάδα διακαώς ώστε να πουλήσει τον Έντζο Μαρέσκα, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να συγκινείται για τον Ιταλό χαφ ώστε να δώσει χρήματα και να τον αγοράσει. Υπάρχει χρόνος ακόμη μέχρι τα τέλη Αυγούστου και στον Πειραιά ελπίζουν πως θα έρθει κάποια πρόταση στα γραφεία ενώ παράλληλα στοχεύουν και στην απόκτηση ενός καθαρόαιμου ανασταλτικού χαφ δίπλα στον Ντουντού.

Προς το παρόν ο Έβαλντ Λίνεν, δουλεύει με δίδυμο στον άξονα τους Μαρέσκα-Ντουντού, αλλά βλέπει πως ο Ιταλός είναι αργός, δεν είναι στο στυλ του παίκτη που θέλει, αν και ο πρώην χαφ της Σεβίλλης το τελευταίο διάστημα κάνει μεγάλη προσπάθεια, είναι δυναμικός στις προπονήσεις, δείχνει διάθεση και προσπαθεί να πείσει τον προπονητή του πως αξίζειι θέση στην βασική ενδεκάδα.

Το σίγουρα είναι πως το μέλλον του Έντζο Μαρέσκα στον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολο και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Με το που έρθει καλή πρόταση από το εξωτερικό, η ερυθρόλευκη διοίκηση θα τον δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν έρθει στα γραφεία προσφορά για τον 30χρονο χαφ, θα συνεχίσει μαζί του και τη νέα χρονιά. Στον Πειραιά, πάντως, ψάχνουν ήδη παίκτη στη θέση του και στο ενδεχόμενο που αποκτηθεί, θεωρείται σίγουρο πως ο Ιταλός μέσος θα κάτσει στον πάγκο, όσο και αν δεν θα του αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: