Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σένα για παρτενέρ του Ντουντού

Σένα για παρτενέρ του Ντουντού

Σε διαπραγματεύσεις με τον κεντρικό χαφ της Βιγιαρεάλ, Μάρκος Σένα, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τον Βραζιλιανοϊσπανό για παρτενέρ του Ντουντού στη μεσαία γραμμή.
O Oλυμπιακός ψάχνει για αμυντικό χαφ ή αν θέλετε καλύτερα, τον νέο παρτενέρ του Ντουντού στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο 34χρονος (17/7/76) Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, αλλά ο ισπανικός σύλλογος θέλει να τον παραχωρήσει ώστε να γλιτώσει το υψηλό κασέ που έχει βάση του συμβολαίου του, το οποίο φτάνει τα 3.000.000 ευρώ και λήγει το 2011.

Ο γεννημένος στην Βραζιλία ποδοσφαιριστής, αλλά διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας (27συμ, 1γκ), γνωρίζει το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και ζήτησε κλειστό διετές συμβόλαιο από τους Πειραιώτες, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν κοντά στο 1.500.000 ευρώ για να έρθει στον Ολυμπιακό, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, όπου στο ενδεχόμενο που πραγματοποιηθούν, εκτινάζουν τις ετήσιες αποδοχές του στα 2.5000.000 ευρώ.

Το χρήματα που ζητάει ο Μάρκος Σένα είναι πολλά, αλλά η ερυθρόλευκη διοίκηση δεν παρατάει την υπόθεση και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με τον έμπειρο χαφ, ο οποίος πραγματοποίησε συγκλονιστικές εμφανίσεις στο Euro 2008, στο οποίο η Ισπανία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όσον αφορά την Βιγιαρεάλ, έχει δώσει την συγκατάθεση της για την μεταγραφή, καθώς όπως σχολιάσαμε, θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία του από την ομάδα, λόγω του υψηλού κασέ που έχει.

Ο Βραζιλιανοϊσπανός ποδοσφαιριστής, είναι ένας σπουδαίος κεντρικός χαφ, είναι εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είναι εργάτης στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεχωρίζει για τις ικανότητες του στο "passing game". Στον Ολυμπιακό τον θεωρούν ως τον ιδανικό παρτενέρ του Ντουντού στον άξονα και τον προτιμούν αντί του Μαρέσκα, καθώς ο Μάρκος Σένα, παρά την ηλικία του (34χρ.) τρέχει περισσότερο και κάνει περισσότερες δουλειές μέσα στο γήπεδο ενώ παράλληλα θα απελευθρωθεί περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού του ο Ντουντού.

O Mάρκος Σένα αγωνίζεται από το 2002 με την φανέλα της Βιγιαρεάλ, μετράει 208 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ που πέρασαν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την τελευταία δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: