Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κυνηγά σκορ πρόκρισης στην Αλβανία.


Ξεκινάει σήμερα (21:30, Novasports1, RedPlanet.gr) ο αγωνιστικός μαραθώνιος του Ολυμπιακού με το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς στην Αλβανία (Κεμάλ Στάφα) κόντρα στην Μπέσα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σκορ πρόκρισης προκειμένου να κατέβουν στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς άγχος. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι Πειραιώτες να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, που ζουν και αναπνέουν για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα θα κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γερμανός μπακ-χαφ τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Έβαλντ Λίνεν, καθώς αποτέλεσε τον αγαπημένο του παίκτη στην Μόναχο 1860. Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει και ο Αντώνης Νικοπολίδης παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο, στην τελευταία προπόνηση.


Με 4-2-3-1 και Όσκαρ σε ρόλο "μπαλαντέρ"

Με επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται να παρατάξει ο Έβαλντ Λίνεν τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Μπέσα. Ο Γερμανός σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση θα επιλέξει το αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1 με τον Όσκαρ Γκονθάλεθ να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Στην δύναμη κρούσης θα δεσπόζει η παρουσία του Ντιόγκο, ο οποίος θέλει να αποδείξει με το "καλημέρα" πως την φετινή σεζόν θα είναι τελείως διαφορετικός από ότι την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά, κάτω από την εστία θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ από τα δεξιά στα αριστερά της άμυνας θα βρεθούν οι Γιώργος Γκαλίτσος, Ραούλ Μπράβο, Φρανσουά Μοδέστο και Χοσέ Χολέμπας. Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Έντσο Μαρέσκα και Ντουντού Σεαρένσε, ενώ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί και στο αριστερό ο Κέβιν Μιραλάς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο 'Οσκαρ Γκονθάλεθ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ντιόγκο.

Για το... θαύμα η Μπέσα

Η αποψινή αναμέτρηση έχει χαρακτήρα Δαυίδ με Γολιάθ, καθώς η Μπέσα πολύ δύσκολα μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, "ποτέ μην λες ποτέ", οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιμένουν στο γήπεδο έναν αντίπαλο, ο οποίος θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το θαύμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός της Μπέσα, Σπέτιμ Ντούρο θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Η πιθανή σύνθεση που θα παρατάξει θα απαρτίζεται από τους: Σέχι, Αλιγιού, Φερίζοβιτς, Γιακούπι, Λαζαρέφσκι, Οζμάνι, Μιχάνι, Πότσι, Ντέμπι ,Τσικαλεσι, Ντος Σάντος.
red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια: