Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜVP ο Παπαλουκάς!




Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Α1, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον τζος Τσίλντρες που αγωνίστηκε έχοντας πληροφορηθεί δυο μέρες πριν τον θάνατο του πατέρα του, ενώ χαρακτήρισε τη νίκη... εντός προγράμματος: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, παράλληλα όμως ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο θεωρείτο για εμάς εντός προγράμματος. Σίγουρα ήρθε σε μια καθοριστική στιγμή. Είναι σπουδαία η νίκη από την άποψη ότι προερχόμασταν από την ήττα στο Βελιγράδι και παράλληλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τόσα προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι η νίκη αυτή σε κάνει πολύ καλύτερη ομάδα, αν και είναι σημαντική γιατί σου δείχνει το δρόμο. Για εμάς ο πραγματικός MVP χθες ήταν ο Τζος (σ.σ. Τσίλντρες). Τον ευχαριστούμε πολύ όλοι στην ομάδα για όσα έκανε. Τώρα, πηγαίνει στην Αμερική να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, όπως αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση, και θα επιστρέψει να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ο Τζος κράτησε όλο αυτό που περνούσε μέσα του, δεν επέτρεψε να διοχετευτεί το πρόβλημά του στην ομάδα κι έδωσε τα πάντα για τη νίκη».

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα και σήμερα η αποστολή τους θα αναχωρήσει για την Γαλλία, όπου την Τετάρτη (2/12) θα αντιμετωπίσουν την Ορλεάνη για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Απών θα είναι ο Τζος Τσίλντρες που την τρίτη (1/12) θα πετάξει με προορισμό τις ΗΠΑ για να δώσει το "παρών" στην κηδεία του πατέρα του.

www.championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: