Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ξεπούλημα Της Ελλάδος Στην Σιωνιστική Goldman Sachs…! ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ



Gary D. Cohn: «Η Goldman Sachs έχει ευρεία και μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα».

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» δέχθηκε τον διεθνή Σιωνιστή απατεώνα Gary DS. Cohn, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs.

Τα υπόλοιπα τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Σιωνιστικής διεθνούς επενδυτικής τράπεζας, μεταξύ των οποίων και ο Jim O’Neill, γενικός εκτελεστικός διευθυντής, κατέλυσαν σε άλλα πολυτελέστατα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Η παραμονή των αρχι-Απατεώνων που είναι υπεύθυνη για την διεθνή οικονομική κρίση ήταν ολιγόωρα, δεδομένου ότι είχε ήδη προετοιμασθεί το έδαφος για το ξεπούλημα της πατρίδας μας…


Οπως ο ίδιος κ. Cohn επισημαίνει: Gary D. Cohn «Η Goldman Sachs έχει ευρεία και μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα.

Με την πάροδο του χρόνου μας δόθηκαν πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες να παράσχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και λύσεις σε θέματα κεφαλαίου, πρόσβασης στην αγορά και διενέργειας συναλλαγών, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο κράτος. Διατηρούμε πάντοτε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στη διερεύνηση περαιτέρω επιχειρηματικών ευκαιριών στη χώρα σας».

Δείπνο Με τους Διεθνείς Απατεώνες…
Στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν είχε ετοιμαστεί ένα τραπέζι για 8 άτομα: Τον πρωθυπουργό κ. Georgakis. Παπανδρέου, τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, την υπουργό Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, ένα ακόμη κυβερνητικό στέλεχος (που τελικά δεν παρέστη) και τους κ. Gohn, Jim O’Neill και τον αντιπρόσωπο της Goldman Sachs στην Αθήνα κ. Ηλιάδη.

Σε αυτό το δείπνο, συμφωνήθη η συμμετοχή της διεθνούς Σιωνιστικής Τράπεζας Goldman Sachs (δεν είναι η μόνη στο κόλπο…) για να ρουφήξη το “αίμα” του ελληνικού λαού και να προωθήση τα κερδοσκοπικά της σχέδια εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού…!

Αλήθεια, μήπως είδατε να γίνεται κάποια πορεία της “αριστεράς” ή των “αντιεξουσιαστών έξω από το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθη το δείπνο; Φυσικά ΟΧΙ, ποτέ δεν θα διαμαρτυρηθούν στα μεγάλα πλουτοκρατικά αφεντικά τους…!
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=22641147

Δεν υπάρχουν σχόλια: