Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΣΑΜΑΡΙΚΑ BLOGS ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ



ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Αποχώρησε ο Γρηγόρης από την νέα δημοκρατία.
ΤΕΛΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΗΔΗ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.

ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ:

Το κόμμα της ΝΔ αυτή τη στιγμή και μετά τη στροφή της ΝΔ προς τα δεξιά δεν με εκφράζει. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ΝΔ ως την προηγουμένη Κυριακή, που συνειδητά πήγα και γράφτηκα για να ψηφίσω. Μετά και τη σημερινή μου δήλωση δεν ανήκω στη ΝΔ“.

Ο κ. Αρχοντάκης είχε εκλεγεί το 2006 με την υποστήριξη της ΝΔ και δικαιολογώντας την απόφασή του, τόνισε πως είναι προσωπική του επιλογή.

Τη δήλωση αυτή την κάνω όχι ως νομάρχης που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ το 2006, άλλα ως άνθρωπος που τάχθηκε φανερά, συνειδητοποιημένα, υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη και με βάση τη δήλωση που έκανα την προηγουμένη εβδομάδα που ήταν μια ιδεολογική προσέγγιση και μια ιδεολογική στήριξη σε αυτό που εκφραζόταν από την κ. Μπακογιάννη, σήμερα κάνω τη συγκεκριμένη δήλωση που και αυτή είναι καθαρή και απολύτως συνειδητοποιημένη“.

Ε! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: