Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Προεδρικό καθήκον !


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας εξελέγη και πρόεδρος της Σουπερλίγκας κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος.

Ο …πολλά βαρύς νέος Πρόεδρος ανέλαβε να «σώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγες ημέρες μετά τη νέα «κατρακύλα» που υπέστη (κατά την αντίληψη των ομοίων του), όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός έπεσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο Βασιλιάς Θρύλος ξανακάθισε στον Θρόνο.
Κατά πολλούς, η χρονική συγκυρία αυτή είναι απολύτως τυχαία αν και στη ζωή και τον «πράσινο» νου, τίποτα δεν είναι εντελώς τυχαίο…

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε την υποψηφιότητα Παπουτσάκη αλλά οι 9 ψήφοι που συγκέντρωσε ο κος Πατέρας ήταν υπεραρκετοί για να του δώσουν και επίσημα τον ρόλο του «πατερούλη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς από την πλευρά μας και αφού ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ τον κο Πατέρα για την ανάδειξή του σε μία ακόμα Προεδρική θέση, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Περιμένουμε να δούμε ΠΩΣ στο καλό θα συνδυαστούν οι ρόλοι του Μέγα Πολέμιου του Ολυμπιακού και του προέδρου της Σουπερλίγκας.
  2. Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη σχέση Σουπερλίγκας – Ολυμπιακού, μίας σχέσης που ούτως η άλλως βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί (υπέρογκες τιμωρίες, καταρτισμός προγράμματος αγώνων, τηλεοπτικά).
  3. Το αν θα περιπλέκει το όνομα του Ολυμπιακού ο κος Πατέρας, μιλώντας για άσχετα θέματα (όπως κάνει συνέχεια…)

Οι ομάδες που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του ήταν οι ΑΕΚ (αδελφικές σχέσεις…), Ηρακλής, Άρης, Ατρόμητος, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα και Πανθρακικός. Τις αναφέρουμε για να παρακολουθείτε και το τι θα γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΜΩΣ, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε (και να υπενθυμίσουμε) έντονα στον νέο Πρόεδρο της Σουπερλίγκας είναι ότι ένα από τα καθήκοντά του είναι να παραδώσει και την κούπα στον Πρωταθλητή, στα παιχνίδια της 18ης Απριλίου.

Ευχόμαστε λοιπόν, ο κος Πατέρας να έχει την γενναιότητα να απονείμει ο ίδιος τον τίτλο στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι με τον Αρη, σε 4,5 μήνες από σήμερα….
Τον κο Μποροβήλο (αντιπρόεδρος της Σουπερλίγκα) τον είδαμε πέρυσι.

Ας έρθει ο Πρόεδρος λοιπόν για την απονομή… και μεις υποσχόμαστε ένα μεγάλο χειροκρότημα !

Μ.Σ.
http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: