Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Είναι τρελός ο αρχηγός!



Ο Αντώνης Νικοπολίδης μπορεί να ήρθε στον Πειραιά από τον σιχαμένο σύλλογο της χώρας, αλλά από την πρώτη ημέρα φρόντισε να κερδίσει τον κόσμο και να μπει στις καρδιές όλων των γαύρων. Είναι ψυχάρα ο Αντώνης και το έδειξε από την πρώτη στιγμή που έβαλε πάνω του την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο. Όχι απλά την τιμάει, αλλά είναι και από τους παίκτες που αποτελούν πρότυπο για όσους αγωνίζονται στον σύλλογο.

Έχει μαγκιά και τσαμπουκά ο Νικοπολίδης, ο οποίος φέτος είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας. Το λέει η καρδούλα του και το απέδειξε γι' ακόμα μία φορά. Στα βραβεία του ΠΣΑΤ ο Αντώνης ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο ήθους το οποίο δόθηκε στον πρώην αρχηγό μας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Τζόλε δεν βρέθηκε στην εκδήλωση, διότι ήταν άρρωστος και έτσι πήγε ο Αντώνης για να πάρει το βραβείο του. Απέδειξε, λοιπόν ο Αντώναρος ότι άξια φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού και πολύ περισσότερο το περιβραχιόνιο. Ο Τζόλε ζητάει συγνώμη που δεν βρίσκεται εδώ και ευχαριστεί πολύ για τη βράβευση που του έγινε. Δεν μπορώ να έρθω βέβαια στη θέση του... Αυτός θα έλεγε καλύτερα τα πράγματα", ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος του είπε ότι "μαζί με τον Τζόλε καταφέρατε μία χαρά" και εκείνος απάντησε ότι "σκοπεύω να καταφέρω και μόνος μου καλύτερα". Αντρίκεια δήλωση από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος έστειλε σαφέστατο μήνυμα σε όσους ονειρεύονται τίτλους. Παράλληλα έστειλε νέο μήνυμα ότι δύσκολα θα κρεμάσει τα γάντια του. Από την στιγμή που σκοπεύει να καταφέρει καλύτερα από τον Τζόλε τότε φανταστείτε κούπες που έχει να σηκώσει και μάλιστα μέχρι ποια ηλικία. Είναι τρελός ο αρχηγός!
Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Αντώναρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: