Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;


"Σε 19 συλλήψεις προέβη από την έναρξη της πορείας (για το κλίμα) η δανική αστυνομία, ενώ 11 διαδηλωτές τέθηκαν υπό κράτηση για «προληπτικούς λόγους» ως ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες.
Ομάδα περίπου 300 νεαρών, ντυμένων στα μαύρα, επιτέθηκε σε βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Κοπεγχάγης, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο που ξεκίνησε η πορεία. Τα επεισόδια ξέσπασαν τουλάχιστον μισή ώρα μετά την έναρξη της πορείας.

Η αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα." Πηγή: in.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την φασιστική αστυνομία της Δανίας και τον λαό της χώρας, που έχει ξεμείνει από δημοκρατικές ευαισθησίες.

Εδώ φαίνετε καθαρά πόσο μπορεί να ξεπέσει μια χώρα που δεν έχει ΣΥΝ.

Μια χώρα που της λείπουν δημοκρατικές φωνές τύπου ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και όλων των σχετικών φυτών.

Μια χώρα με φασιστικά ΜΜΕ που δεν δείχνουν την ροπαλιά του ΜΑΤΑΤΖΗ στον ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ από όλες τις γωνίες λήψης όπως κάνει ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ τα βράδυα της κυριακής για να δούμε εάν δόθηκε σωστά το πέναλτυ η όχι.

Μια χώρα που κανείς βουλευτής δεν έτρεξε να φωνάξει και να κουνήσει το δάχτυλο στους αστυνομικούς για να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες των επεισοδίων.

Αλλά ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ μην ανησυχείς.

Τι είναι η Δανία μπροστά στην φραπεδοχώρα του ΣΥΝ και όλων των αριστερών πεποιθήσεων κομματιδίων,που μαζί με τα ευαίσθητα ΜΜΕ θα χάλαγαν τον κόσμο για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ατομικές μας ελευθερίες,γιατί ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ,όλοι αυτοί είναι οι μοναδικοί θεματοφύλακες των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΣΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: