Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Βενγκέρ: "Να αποδείξουν ότι αξίζουν"

Βενγκέρ: "Να αποδείξουν ότι αξίζουν"Η αποστολή της Άρσεναλ προσγειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/12) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ο Αρσέν Βενγκέρ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο αεροδρόμιο, χαρακτήρισε μεγάλη μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τον Ζίκο, ενώ μίλησε για τα νέα παιδιά των "κανονιέρηδων", τα οποία θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες να αποδείξουν την ποιότητά τους σε ένα ματς με πίεση. Παίξαμε καλά με τη Σίτι, αλλά όχι τόσο καλά όσο χρειαζόταν. Ελπίζω οι παίκτες μου να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε τι αξίζουμε", τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ και συμπλήρωσε: "Μετά και από τα αυριανά αποτελέσματα θα φανεί ποιος αξίζει να περάσει. Θα προσπαθήσουμε και πάλι να δυσκολέψουμε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού".
Όσο για τον Ζίκο, ο Γάλλος τεχνικός επισήμανε: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να έχει τόσο καλά σχόλια από μία τεράστια προσωπικότητα. Τον ξέρω ως παίκτη. Είναι αυτός που ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ιαπωνία. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να έχω τόσο σεβαστά σχόλια από τον κ. Ζίκο".
Tους παίκτες της Άρσεναλ εκπροσώπησε ο Γάλλος αμυντικός, Μίκαελ Σιλβέστ, που δήλωσε: "Έχουμε ποιότητα και τα παιδιά το έδειξαν στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από αυτά τα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: