Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»



Πρόστιμο 53.000 ευρώ
Με πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αποφάσισε την Παρασκευή η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ωστόσο, δεν έλειψαν οι προκλήσεις από πλευράς «πρασίνων», οι οποίοι ήθελαν να κάνουν παράσταση διά του δικηγόρου τους Γιάννη Κάρμη, παρότι η κλήση του δικαστή αφορούσε μόνο τον Ολυμπιακό!

«Έχουμε το έννομο συμφέρον προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας, η οποία εθίγει βάναυσα. Επίσης δεν θέλουμε τα αεροβόλα να γίνουν πυροβόλα στο μέλλον. Έχουμε στείλει έγγραφο στη Σούπερ Λίγκα και εξηγούμε τι συνέβη με το όπλο και τον σουγιά», είπε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, αφήνοντας κάποια στιγμή αιχμές για την ύπαρξη κρυφού δωματίου στο «Καραϊσκάκη» όπου φυλάγονται όπλα!

Τα όσα ισχυρίζεται ο Τζόρβας περί ύπαρξης αεροβόλου δεν εξετάστηκαν, αφού δεν αναφέρεται το παραμικρό στο φύλλο αγώνα, ενώ ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού Γιάννης Τσιρώνης τόνισε: «Υπήρχε κόσμος ο οποίος δεν ελέγχθηκε από την αστυνομία. Περίπου 10.000 άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο γιατί εκείνη την ώρα έφτανε η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασαν τόσα καπνογόνα. Σχετικά με τον σουγιά, εγώ έλαβα γνώση από το φύλλο αγώνα, δεν γνώριζα τίποτα».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στο μεταξύ, βρέθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Πειραιά Ηλία Κωνσταντακόπουλου ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος κατέθεσε για όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης προς τους ποδοσφαιριστές του μία εβδομάδα πριν απ' το «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Νικοπολίδης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ουδέποτε τους παρότρυνε να προβούν σε αντιαθλητικές ενέργειες, όπως έγραψε μερίδα του Τύπου, και απλά τους «ντόπαρε» ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής συνέχειας.

www.championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: