Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Στο «ρελαντί»

Εύκολο απόγευμα σήμερα για τον νταμπλούχο Ολυμπιακό που επικράτησε με 14-6 της Ν.Ο Πατρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά.Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και παρά τη κούραση από τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα,οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια στους πατρινούς να μπουν στο παιχνίδι.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το δεύτερο οκτάλεπτο,αφού ο Ολυμπιακός σε εκείνο το διάστημα πάτησε «γκάζι» και πέτυχε επιμέρους σκορ 6-1.Πρώτοι λοιπόν οι πειραιώτες με 16 βαθμούς και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τους σταματήσει.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 6-1, 3-3, 3-1

Ολυμπιακός: Βλοντάκης 3, Δέλακας 2, Μυλωνάκης 2, Ντόσκας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Φουντούλης 1, Χατζηθεοδώρου 1.

ΝΟ Πατρών: Κρόσικ 3, Κανελόπουλος 2, Κολόμβος 1.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας,Βαγγέλης Πάτερος,δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το σημερινό παιχνίδι. Το περίμενα ποιο δύσκολο, καθώς πριμ από μερικές ημέρες παίξαμε με την Μπούντβα, για την Ευρωλίγκα. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, όπως συνήθως σε όλα τα παιχνίδια μας για τις εγχώριες διοργανώσεις. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε, έτσι ώστε με το που επιστρέψουμε στις προπονήσεις, να τα δώσουμε όλα για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν».



www.bam.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: