Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις για το Θρίαμβο


Λεονάρντο: «Στην κόρη μου»
Στη νεογέννητη κόρη του, αφιέρωσε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 επί της Αρσεναλ, ο Λεονάρντο, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιανός, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στην στους «ερυθρόλευκους», ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας.


«Ήταν το καλύτερο δώρο για την κορούλα μου που μόλις γεννήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει και στις δύσκολες στιγμές. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να ανταμειφθούμε γι’αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από τη στιγμή που μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου»
Ζίκο: «Δίκαιη νίκη»
Δίκαιη νίκη χαρακτήρισε ο Ζίκο την επικράτηση του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Άρσεναλ. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς πρόσθεσε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση. Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός: «Το αξίζαμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Η νίκη είναι δίκαιη. Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα τη φιλοσοφία μου στην ομάδα. Βέβαια και τα παιδιά αφομοίωσαν αυτά που τους είπα. Πιστεύω ότι τα καλά παιχνίδια που κάνουμε σε συνδυασμό με τις νίκες θα έχουν και ανάλογη συνέχεια».

"Ανεβάζουμε το όνομα του Ολυμπιακού στην ευρωπαϊκή ελίτ. Επίσης, οι πολλές απουσίες της ομάδας μας λόγω τραυματισμών, κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία μας για την πρόκριση στους «16». Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που πάλεψαν και για αυτούς που έλειπαν. Να είστε σίγουροι ότι με όποια ομάδα κι αν τύχει ο Ολυμπιακός, θα παλέψει σκληρά για την πρόκριση" πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν προτιμάει την Φιορεντίνα για τη φάση των «16», ο Ζίκο απάντησε: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Πόσω μάλλον όταν η Φιορεντίνα απέκλεισε τη Λίβερπουλ και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο».
Ερωτώμενος τέλος για τη περιβόητη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο προπονητής των πειραιωτών είπε: «Όλοι στην ομάδα και η διοίκηση ξέρει ότι χρειαζόμαστε μια μικρή ενίσχυση. Πιστεύω ότι με τις επιστροφές των τραυματιών και κάποιες μεταγραφές θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».
Κόκκαλης: «Μεγάλη πρόκριση»
Πανευτυχής και με πολλή όρεξη για χιούμορ παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχωρώντας από το «Καραϊσκάκη». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο.

«Είναι η δεύτερη πρόκριση σε τρία χρόνια. Ήταν μία πολύ καλή πρόκριση. Λένε πως η Άρσεναλ έπαιζε με δεύτερη ομάδα, αλλά και σε μας το ίδιο λένε τόσο καιρό λόγω των πολλών ελλείψεων. Άρα παίζαμε δεύτεροι με δεύτερους», τόνισε γελώντας και πρόσθεσε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ισορροπημένο, βάλαμε ένα γκολ και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση. Από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Δεν μπορώ να πω ότι η Φιορεντίνα ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ό,τι πρέπει. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τον προπονητή μας στον οποίο ορισμένοι κακώς κάνουν κριτική γιατί μας έχει δώσει ένα νέο στυλ παιχνιδιού, και τους παίκτες μας που έδωσαν τα πάντα. Αναγκάζονται να παίζουν σε πολλά παιχνίδια και σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει». Όσο για τα μεταγραφικά, απέφυγε να μιλήσει εκτενώς. «Εσύ τι λες; Ε, αφού λες ότι θα κάνουμε, θα κάνουμε», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: