Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ελάνο στο «κόλπο» αλλά…

Μετά την δημοσιοποίηση των τριών ονομάτων για τη θέση του επιτελικού χαφ χθες, (Ρικέλμε, Ντ’Αλεσάντρο, Ντιέγκο Σόουζα), ακολούθησε μία ανεπίσημη διάψευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον πρώτο.

«Δεν έχουμε ασχοληθεί», ήταν η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τον σταρ της Μπόκα Τζούνιορς και δεν προέκυπτε κάτι το διαφορετικό μέχρι αργά το απόγευμα.
Ο μεγάλος Αργεντινός σταρ οδεύει προς την Κορίνθιανς κατά άλλα δημοσιεύματα.

Όμως, αντί του Ρικέλμε, προέκυψε ένα νέο όνομα αργά χθες, αυτό του Ελάνο!

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Γαλατασαράι είχε αγοραστεί από την τουρκική ομάδα έναντι 9 εκατομμυρίων (!) και με συμβόλαιο 4 ετών, φέρεται διατεθειμένος να αφήσει την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας….

Βέβαια, τόσο οι απαιτήσεις της Γαλατά, όσο και οι φήμες που φέρνουν τη Μίλαν να ενδιαφέρεται, φρενάρουν κάθε «όνειρο» στον Ολυμπιακό.
Αλλωστε ο Ελάνο έχει 42 συμμετοχές στην εθνική Βραζιλίας και οι ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση αποχώρησής του θα γίνουν πάρα πολλοί.

Χθες ακούστηκε εκ νέου, αλλά έντονα, το όνομα του Λίνκολν που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν έφυγε από τη Γαλατασαράι.
Πρόκειται για κλασικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος όμως δεν είχε καθόλου παιχνίδια φέτος.

Τέλος, μέσα στις λύσεις που εξετάζει η διοίκηση είναι ο νεαρός Αλεξ Τεξέιρα της Βάσκο.
Ο νεαρός μέσος είχε αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για παίκτες κάτω των 20 ετών και άρεσε πολύ.

Για Σαχτάρ ο Ελτον Μπραντάο

Ούτε χθες προέκυψε κάποια εξέλιξη για το θέμα του Μπραντάο και επιβεβαιώνονται στην πράξη τα όσα υποστήριζαν από τις προηγούμενες ημέρες στη διοίκηση, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Μάλιστα στη Βραζιλία υπήρχαν δημοσιεύματα ότι η Σάο Καετάνο μιλάει με τη Σαχτάρ για να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στην Ουκρανία. Και όπως σημειώνουν, το κόστος θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: