Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ο «Τόρο» αμυντικό χαφ;

Δυστυχώς, τα τελευταία νέα δεν είναι ευχάριστα για δύο από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πριν το παιχνίδι με τον Αρη.
Οι Μέλμπεργκ και Μαρέσκα συγκεκριμένα, θα λείψουν από το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι και ο Ζίκο καλείται να βρει λύσεις.

Για τον Σουηδό που θα είναι 100% εκτός αγώνα, μοναδική λύση είναι ο Ζεβλάκοφ ενώ επόμενος αντικαταστάτης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Εκεί όμως που πραγματικά υπάρχει μεγάλη δυσκολία είναι για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Εντσο Μαρέσκα, αν φυσικά δεν γίνει η έκπληξη και αγωνιστεί, παρά το διάστρεμμα που έπαθε χθες.
Με τους Λεντέσμα και Στολτίδη να είναι ακόμα στα πιτς (ο Στολτίδης είναι έτοιμος αλλά προφυλάχθηκε από τον Ζίκο), αυτός που φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί σαν αμυντικό χαφ είναι ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο «Τόρο» επιστρέφει μετά από καιρό στην ενδεκάδα και η λογική έλεγε ότι θα πάρει τη θέση του φορμαρισμένου Γιώργου Γκαλίτσιου. Όμως, η ανάγκη στα χαφ είναι μεγαλύτερη…
Στην ίδια θέση, δοκιμάστηκε χθες από τον Ζίκο και ο Ντιντιέ Ντομί, γεγονός που δεν δημιουργεί ιδιαίτερη έκπληξη αφού ο Γάλλος έπαιξε για ελάχιστα λεπτά εκεί στα προηγούμενα ματς.
Ο Ντομί δεν είναι αμυντικό χαφ σίγουρα, ωστόσο ο Ζίκο φαίνεται να βλέπει κάτι θετικό σε αυτή την μετατόπιση. Πάντως, δεν είναι λύση που θα προτιμηθεί αντί του «Τόρο» που έχει ξαναπαίξει σαν αμυντικό χαφ.

Ερωτηματικά και μπροστά

Με την επιστροφή του Ντιόγκο, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει με τους Μήτρογλου και Οσκαρ.
Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να πάρει τη θέση του ενός από τους δύο, αν αγωνιστεί από την αρχή, αν και στην χθεσινή «πρόβα» ο Ζίκο τον είχε εκτός 11άδας.
Δεν είναι απίθανο πάντως σε κάποια στιγμή του ματς, να δούμε ένα σχήμα με τους δύο κυνηγούς και τον Ντιόγκο πιο οπισθοχωρημένο.

Οι 8 σίγουροι !

Νικοπολίδης, Αβραάμ, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ και Μπράβο θα είναι κατά 100% οι αμυντικοί που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το «0» στο παιχνίδι του «Κλ.Βικελίδης».
Ο Ντουντού θα βρίσκεται φυσικά στον άξονα και στη δεξιά πτέρυγα ο Γκαλέτι με τον Λεονάρντο να παίζει ακριβώς απέναντι.

Εκκρεμεί να μάθουμε λοιπόν τον αμυντικό χαφ και τους δύο παίκτες της επίθεσης από τους υπόλοιπους παίκτες που είναι οι Πάρντο, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντομί, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Γ. Παπαδόπουλος και Ζαϊρί.


http://www.bam.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: