Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πέθανε ο Χρήστος Λαμπράκης


Πέθανε ο Χρήστος Λαμπράκης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του ΔΟΛ Χρήστος Λαμπράκης, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε νοσοκομείο της Αττικής σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Χρήστος Λαμπράκης τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση τοποθέτησης μηχανικής καρδιάς, ωστόσο δεν άντεξε… Μεγάλη περιπέτεια υγείας είχε περάσει και το 2002 με εκτεταμένο έμφραγμα του μυοκαρδίου, καθώς και άτυπες κλινικές εκδηλώσεις εγκεφαλικού επεισοδίου, ωστόσο από εκείνη τη μάχη κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Χρήστος Δημητρίου Λαμπράκης έχει σφραγίσει με την παρουσία του τον χώρο της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Από το 1954 μέχρι το 1957 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Το Βήμα» και διευθυντής του περιοδικού «Ταχυδρόμος». Το 1957 ανέλαβε τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού Λαμπράκη. Από το 1970 οπότε ο ΔΟΛ έγινε ανώνυμη εταιρεία ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Οι τίτλοι τέλους αναμένεται να δρομολογήσουν και εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη για το σχήμα που θα αναλάβει να ηγηθεί του ομίλου από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: