Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Γελοία απόφαση"...

"Γελοία απόφαση" χαρακτήρισε ο Χενκ Τεν Κάτε την απόλυση του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που έκανε στην ολλανδική ιστοσελίδα "Voetbal International", προσθέτοντας μεταξύ άλλων οτι "έχω την αίσθηση πως στην ομάδα αυτή θέλουν θαύματα".




"Από την ομάδα μου είπαν οτι οι μέτοχοι δεν ήταν ικανοποιημένοι. Λοιπόν, τι να αντιπαραθέσω σ` αυτό; Τίποτα. Το αποδέχτηκα. Αν παίζαμε άσχημα θα το καταλάβαινα, αλλά δεν είναι έτσι", είπε αρχικά ο Τεν Κάτε.

"Αν δείτε τα αποτελέσματα μας, είναι γελοία η απόφαση. Από τις 23/1 φέτος, έχουμε χάσει ακριβώς ένα ματς. Στην έδρα μας είμαστε 14 μήνες αήττητοι. Δεν φεύγω τσακωμένος, έχω καλές σχέσεις με τους παίκτες", συμπλήρωσε ο ολλανδός.

"Είμαστε 2οι στο πρωτάθλημα και 2οι στο Europa League με 9 βαθμούς. Εχουμε σχεδόν προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι έχουμε 7 βαθμούς περισσότερους και είμαστε μες στο Κύπελλο", πρόσθεσε.

"Αν λοιπόν λάβετε όλα αυτά υπόψη, έχω την αίσθηση οτι στην ομάδα περιμένουν θαύματα. Αυτό δεν είναι καλό ποδόσφαιρο. Πέρυσι τους άρεσε το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη βαθμολογική συγκομιδή. Πάντα λοιπόν κάτι θα βρίσκεται...", κατέληξε ο Τεν Κάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: