Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Τρέλανε μας !!!

Μέρες τώρα ακούμε για τον παίκτη που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός για να καλύψει τη θέση του επιθετικού χαφ που έμεινε «ορφανή» μετά την πώληση του Μπελούτσι.

Παρότι το όνομα του Ντιέγκο Σόουζα είναι καιρό στο προσκήνιο και ….κανείς δεν θα έλεγε «όχι» στη μεταγραφή του 24χρονου μέσου, υπήρχε διάχυτη η εντύπωση ότι στον Ολυμπιακό ψάχνουν κάτι, ακόμα καλύτερο.
Ετσι, μετά την πολύωρη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τους συνεργάτες του χθες, οι φήμες «φούντωσαν» ότι επίκειται μεγάλη κινητικότητα στα μεταγραφικά.

«Υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον πρόεδρο και τον προπονητή και τις εξετάζουν», ανέφεραν από τη διοίκηση και πρόκειται για ονόματα που, όπως υποστηριζόταν, δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής, άρα δεν αφορούσαν τον Ντιέγκο Σόουζα.

Ρικέλμε και Ντ’Αλεσάντρο !!!

Τα δύο ονόματα λοιπόν, αφορούν τους Χουάν Ρικέλμε και Αντρές Ντ’Αλεσάντρο, δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν τεράστια «μπαμ»….

Ο Χουάν Ρικέλμε στα 31 του, παραμένει το καλύτερο «10άρι» της χώρας του και παρότι έχει συμβόλαιο με τη Μπόκα για έναν ακόμα χρόνο, μπορεί να μεταγραφεί με λίγα χρήματα καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο παίκτης έχει βέβαια τεράστιο κασέ….
Ο Ρικέλμε έχει προταθεί από τον Πίνι Ζάχαβι που είχε έρθει στη χώρα μας πρόσφατα και είχε συνάντηση με τους Χρυσικόπουλο, Δ. Θεοδωρίδη.

Περιττό να πούμε ότι ο Ρικέλμε έχει 51 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του και έχει αποτελέσει το μεγάλο όνειρο πολλών ομάδων στην Ευρώπη.

Οσο για τον Ντ’Αλεσάντρο, αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας και πιθανότατα θα στοιχίζει περισσότερο από τον Ρικέλμε.
Ο 28χρονος μέσος έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο, σε αντίθεση με τον Ρικέλμε που θα πιάσει θέση ξένου.

Ντιέγκο Σόουζα και άλλοι

Για τον Ντιέγκο Σόουζα, από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση τώρα και δεν προβλέπεται να γίνει παρότι η τιμή του έχει πέσει αρκετά, σε σχέση με τα όσα ζήταγαν οι της Παλμέιρας έναν μήνα νωρίτερα.
Όμως, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ασχολήθηκαν μόνο για την περίπτωση συνιδιοκτησίας και τίποτε άλλο.

Ο Ντιέγκο Σόουζα πάντως, παρέλαβε χθες τρία βραβεία !!! Του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος, του καλύτερου μεσοεπιθετικού και του καλύτερου γκολ της χρονιάς….

Παράλληλα, ακούγονται οι περιπτώσεις του Κλέιτον Σαβιέ της Παλμέιρας, του ελεύθερου Λίνκολν (από το καλοκαίρι, όταν έφυγε από τη Γαλατασαράι, χωρίς να κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός) και του Μοράις της Κορίνθιανς.

Εγχείρηση για τον «Γιόβα»

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που επίσης έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, δύσκολα μπορεί να «παίξει» για τον Ιανουάριο από τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει τον "καθαρισμό" στο πόδι του, αν και υπολογίζεται ότι στα μέσα του επόμενου μήνα θα είναι έτοιμος.
Ο Σέρβος θα εγχειριστεί στο Κατάρ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για να χαζέψουμε εντελώς.....




http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: