Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ανακοίνωσε τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ). Η θητεία των μελών είναι τριετής.

Το ΚΕΣΥ αποτελείται από τους:

1. Καλοκαιρινό Εμμανουήλ, Χειρουργό, Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Ι.Σ., με αναπληρωτή του τον Παπαπαναγιώτου Παναγιώτη, Βιοπαθολόγο.

2. Αλεξανδρόπουλο Κων/νο, Ψυχίατρο, Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Ι.Σ., με αναπληρωτή του τον Κορμά Παναγιώτη, Ορθοπαιδικό.

3. Παγώνη Ματίνα, Παθολόγο, ως εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), με αναπληρωτή της τον Μπασκόζο Ιωάννη, Ενδοκρινολόγο.

4. Κατσίκη Αθανάσιο, Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (E.O.O.), ως εκπρόσωπo της E.O.O.), με αναπληρωτή του τον Χασάπη Ευστράτιο, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

5. Βαγιωνά Δημήτριο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Φ.Σ. με αναπληρωτή του τον Αντωνόπουλο Χρήστο.

6. Βιρβιδάκη Κυριάκο, Δήμαρχο Χανίων, ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), με αναπληρώτριά του την Μπελώνη - Αράπη Παναγιώτα, Δημοτικό Σύμβουλο Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

7. Μπατάκη Νικόλαο, ως εκπρόσωπο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.), με αναπληρωτή του τον Φερέτη Αθανάσιο.

8. Γκουλιούμη Θεοχάρη, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), ως εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΓΕΣ, με αναπληρωτή του τον Σκουλαρίκη Φώτη, Οικονομολόγο, Υπάλληλο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

9. Μαργαρώνη Κωνσταντίνο, ως εκπρόσωπο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), με αναπληρωτή του τον Φραγκούλη Κωνσταντίνο.

10. Κόλλια Παναγούλα, με αναπληρωτή της τον Τομαρά Ιωάννη, ως εκπρόσωπο των παρακάτω φορέων:
* α. Ένωση Ελλήνων Χημικών
* β. Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων
* γ. Ένωση Ελλήνων Φυσικών
* δ. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ;

ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: