Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Σαμαρά για τη θλιβερή "επέτειο" της 6ης Δεκεμβρίου


Δηλώσεις Σαμαρά για τη θλιβερή

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του 16χρονου μαθητή, δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.

"Η μετατροπή του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου σε “επέτειο καταστροφών” είναι προσβολή στη μνήμη του. Σήμερα οφείλουμε να σκύψουμε με σεβασμό στη μνήμη του και με ειλικρινή διάθεση να δούμε τις δικές μας ευθύνες, ως κοινωνία κι ως οργανωμένη Πολιτεία», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας:

«Η εκμετάλλευση αυτού του τραγικού γεγονότος είναι αδικαιολόγητη και ασυγχώρητη».

«Οφείλουμε να προστατέψουμε την κοινωνία από όσους εξαπολύουν τυφλή βία εναντίον της και σε αυτό πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι», συμπλήρωσε και παρατήρησε: «Η βία εξαχρειώνει και υπονομεύει τη Δημοκρατία, την οποία οφείλουμε να προστατέψουμε». «Και σε αυτό πρέπει να είμαστε αταλάντευτοι», είπε.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε επίσης ότι «η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα τυφλής βίας φέρνει, σίγουρα, νέα θύματα. Κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

«Χρειάζεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και ευρύτερα η Ελληνική Κοινωνία να δείξουμε θάρρος, σύνεση και ευθύνη. Το οφείλουμε στα παιδιά μας πάνω απ’ όλα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: