Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Νίκη και στο ντέρμπι των Νέων για το Θρύλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 (Νέοι)

Τους διέλυσαν!


Το πάρτι συνεχίζεται!
Τρία στα τρία και... το πάρτι συνεχίζεται! Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν στο «Καραϊσκάκη» με 1-0 των αντίστοιχων του Παναθηναϊκού, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με αρκετό κόσμο στις κερκίδες και τα καπνογόνα να θυμίζουν αρκετά πράγματα από... Κυριακή!

Μόλις στο 14’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Σούλη μετά από κόρνερ.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 34’ ο Φετφατζίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κοτσαρίδης έπιασε το σουτ, αλλά ήταν άστοχο. Στο 42’ ο Παναθηναϊκός έχασε μία καλή στιγμή, με τον Κουσίδη να πλασάρει και τον Αποστολόπουλο να διώχνει προ της γραμμής.
Στο 52’ εκτέλεσε φάουλ ο Σοϊλέδης, η μπάλα πέρασε άουτ, στο 62’ το φάουλ του Φετφατζίδης απέκρουσε ο Καπίνος, στο 68’ το σουτ του Σταμόγιαννου ήταν άστοχο, στο 74’ ο Καπίνος απέκρουσε το σουτ του Σοϊλέδη και στο 80’ απέκρουσε ξανά τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη, με το σκορ να μένει στο 1-0, αλλά τον Ολυμπιακό να προελαύνει και στο πρωτάθλημα Νέων, έχοντας 13 βαθμούς διαφορά απ’ τον «αιώνιο» αντίπαλό του!

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο... δήμιος του Παναθηναϊκού Κώστας Μήτρογλου, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό απ’ τον κόσμο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Βαλεριάνος, Σούλης, Ποτουρίδης, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης (63’ Βάντερσον), Κοτσαρίδης (59’ Σταμόγιαννος), Σκούρτης, Φετφατζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνος, Βλάχος, Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ντάρλας, Κουσίδης, Φέτσης, Φουρλάνος, Δημούτσος, Φούσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: