Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Αδούλωτη Κερύνεια ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Αττίλας συνεχίζει να πατά τα Άγια χώματά μας.

Επειδή πέρασαν 36 χρόνια από το 1974, όλοι θεωρούν ότι ξεχάσαμε, ότι κουραστήκαμε και ότι είμαστε έτοιμοι να ξεπουλήσουμε την πατρίδα στους Τούρκους κατακτητές και τα ξένα συμφέροντα.

Στις 20 Ιουλίου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας για να τους διαψεύσουμε και να δώσουμε την απάντησή μας.

Δεν ξεχνούμε.

Δεν απεμπολούμε τα Δίκαια και τα Δικαιώματά μας.

Δεν ξεπουλάμε περιουσίες και πατρίδα.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την απελευθέρωση του τόπου μας.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την πλήρη αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας, με την επιστροφή και επανεγκατάστασή μας στα σπίτια, τις περιουσίες, στα χωριά μας.

Μην απατάσθε ότι με τη νομιμοποίηση της παρούσας κατάστασης εξασφαλίζεται το μέλλον. Αντίθετα, μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελεί την απαρχή νέων κακών. Να θυμάστε μόνο ότι με τα μηδαμινά προνόμια που δόθηκαν στην Τουρκία μέσω του Ζυριχικού Συντάγματος του 1960, η Τουρκία μάς οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Φανταστείτε πού θα μας οδηγήσει με ένα Σύνταγμα Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με το οποίο θα γίνει κυρίαρχη στο Τουρκικό Κρατίδιο και συγκυρίαρχη πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο.

Πρέπει να προλάβουμε τα γεγονότα. Μια μαζική κινητοποίησή μας στις 20/7/2010 μπορεί να το επιτύχει.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ για μια και μισή ώρα στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, την Τρίτη 20/7/2010, ώρα 8 μ.μ., για να μετρηθούμε εκεί, για το μέλλον της Κύπρου και των παιδιών μας.

Δώστε το μήνυμα και σε άλλους γνωστούς και φίλους.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: