Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

«Πόλεμο» στο διαδίκτυο άρχισαν οι Τούρκοι για δήθεν «αφύπνιση» της Λόπεζ


Εκστρατεία ηλεκτρονικά μηνύματα προς «αφύπνιση» της Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε ο Ομιλος Μπόζγκρουπ, «ιδιοκτήτης» του παράνομου ξενοδοχείου στο κατεχόμενο Καζάφανι, στα εγκαίνια του οποίου επρόκειτο να τραγουδήσει η γνωστή τραγουδίστρια. Ο Πρόεδρος μάλιστα του Ομίλου Μουράτ Μπόζογλου ζήτησε από τον τουρκικό λαό να τη στηρίξει την εκστρατεία αναφέροντας ότι «στις χιλιάδες των ηλεκτρονικών μηνυμάτων των Ε/κ μπορούμε να στείλουμε εμείς εκατομμύρια».

Στήριξη στην εκστρατεία προσέφερε και ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος - σύμφωνα πάντα με το Ανατολή - συνομίλησε για το θέμα τηλεφωνικώς με το λεγόμενο πρωθυπουργό, Ιρσέν Κιουτσιούκ και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης. Οπως είπε, πρέπει να μιλήσουν γι αυτό το θέμα η Αμερική και η Αγγλία. «Εάν στην Κύπρο είναι επιθυμητή μια λύση, δεν υπάρχει λόγος να λέγεται τόσο εύκολα στους Ε/κ 'άντε να συναντηθούμε'».

Και μήνυση κατά της Λόπεζ

Στο μεταξύ την ίδια ώρα, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο Μουράτ Μπόζογλου δήλωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Κωνσταντινούπολη ότι θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη για να ασκήσουν μήνυση εναντίον της Λοπέζ, η οποία ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή στην ιστοσελίδα της ότι δεν θα μεταβεί στα κατεχόμενα για να τραγουδήσει στα εγκαίνια.

Είπε ότι τα συμβόλαια υπογράφηκαν στις 16 του περασμένου Ιούνη και πως πληροφορήθηκαν για την ακύρωση της εμφάνισης από την ιστοσελίδα της. Ανέφερε ότι αιτία της απόφασης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας να ακυρώσει τη συναυλία ήταν η βροχή ηλεκτρονική μηνυμάτων από Ε/κ της Αμερικής ''οι οποίοι πρότασσαν ότι η σημερινή κατάσταση στην Κύπρο είναι αντίξοη''.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψαν, είπε ο κ. Μπόζογλου, υπάρχει ρήτρα για το πότε μπορεί η καλλιτέχνης να το ακυρώσει και οι λόγοι που επικαλέστηκε για να το κάνει δεν εμπίπτουν στις πρόνοιες του συμβολαίου.
''Αυτό μας επιφέρει και μας μεγάλη ζημιά. Υποθέτω ότι η Λόπεζ έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμβούλους της και πιστεύω ότι αυτή τη συμβούλεψαν λάθος. Θα πάμε στη Νέα Υόρκη και θα ανοίξουμε υπόθεση εναντίον της. Θα δείξουμε ότι δεν είμαστε ένα ξενοδοχείο και μια ‘χώρα’ που μπορεί να απορρίψει εύκολα. Τη Δευτέρα θα αποστείλουμε μια προειδοποίηση. Εάν δεν λάβουμε απάντηση σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε σε μήνυση''.
ΜΑΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: