Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πριν προλάβει να έρθει ο Σαμαράς στα Γιάννενα, τον ανέλαβαν τα ... "δημοκρατικά και ... προοδευτικά ΜΜΕ" της πόλης.!

Βαρύγδουποι τίτλοι:

Θα δημιουργήσει σκηνικό πόλωσης ο Σαμαράς στα Γιάννενα.!

Θα χρησιμοποιήσει ως ορμητήριο - αιτία - την οικονομία για να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό.!

Θα ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο Σαμαράς.!

Θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια δήθεν εναλλακτική πολιτική πρόταση.!

Θα προετοιμάσει το έδαφος των ...αυτοδιοικητικών εκλογών.!

Θα προτείνει ..."λύσεις" για την έξοδο από την κρίση.!
Θα συναντηθεί με ...γαλάζιους της πόλης.!

Φίλοι αναγνώστες...

Από το πράσινο "σήμα κατατεθέν" των "ΘΑ" σαφώς αντιλαμβάνεσθε και τις ...κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούν τα Γιαννιώτικα ... "ΜΜΕ" (κάποια εξ αυτών).

Κι' όλα αυτά εγράφησαν, μια μέρα πριν πατήσει το πόδι του ο Σαμαράς στα Γιάννενα.

Φανταστείτε τι θα ...γραφούν, άμα τη αποχωρήσει του.!

Ζητώ συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες, αλλά φαίνεται πως κάποια ..."ΜΜΕ" έχουν στις τάξεις τους εγκεφαλικά βλαμένα πράσινα στρατιωτάκια και πειθήνια όργανα του αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου.

Κάποια πράσινα στρατευμένα μέλη των ..."ανεξάρτητων" Γιαννιώτικων..."ΜΜΕ" λειτουργούν ως φερέφωνα ενός αποτυχημένου μέλους της Παπανδρεϊκής δυναστείας.

Ας εκφράσουμε λοιπόν κι' εμείς με τη σειρά μας, τις δικές μας απορίες;

Να μην επιτεθεί στον πρωθυπουργό ο Σαμαράς, αλλά να τον αφήσει να αρμενίζει με το κανό του στο Αιγαίο δίκην ...θαλασσοπνιγμένου ναυαγού;

Να μην επιχειρήσει να παρουσιάσει μια εναλλακτική πολιτική πρόταση, αλλά να παραμείνει "πιστός" στις 10 ...εντολές της Τρόικας που επέδωσαν δίκην τελεσιγράφου οι Αμερικανοί του ΔΝΤ στον επίσης Αμερικανό υπήκοο, που παίζει τον διακοσμητικό ρόλο του Πρωθυπουργού;

Να μην κάνει κουβέντα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτερυσης εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών;

Να μην προτείνει καμία λύση, αλλά ούτε και άποψη να εκφράσει περί της εξόδου μας από την οικονομική και όχι μόνο κρίση που διέρχεται η χώρα;

Να μην συναντηθεί με ..."γαλάζιους" της πόλης, αλλά να πάρει αγκαζέ τα ...συριζάκια και να πάνε ντογρού στη λίμνη για μπακακάκια.

Έλεος ρε παιδιά...
Πέστε ένα "καλώς όρισες" πρώτα, ακούστε τον - αν σας το επιτρέψουν οι πράσινοι πάτρωνες - και τότε εν ανάγκη ...στολίστε τον.!

gianniotis

ΥΓ: Κι' όσον αφορά τους τοπικούς άρχοντες - κυρίως Αργύρη και Παντούλα - που τα "ξέρουν" ...ούλα, ας πάρουν τον Σαμαρά να τον πάνε στο Ελληνικό και να του πούνε:
"Εμείς καταφέραμε και πετύχαμε την μη δημιουργία ΧΥΤΑ στον Νομό Ιωαννίνων ως αντιπολίτευση επιδεικνύοντας τσάμπα ...μαγκιά, και τώρα που κυβερνάμε, μπήκαμε στο ...καβούκι μας. Εμείς με το προοδευτικό μυαλό μας, καταφέραμε και κρατήσαμε τα Γιάννενα στις εποχές του...'60"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: