Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Aνακοινώθηκε ο Σπανούλης

Aνακοινώθηκε ο Σπανούλης!

Η μεταγραφική "βόμβα" του καλοκαιριού έσκασε! Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πήραν το πολυπόθητο "ναι" από τον Έλληνα γκαρντ και ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δίνοντας τέλος στο πιο πολυσυζητημένο σίριαλ της χρονιάς, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν κοντά στα 2.400.000 ευρώ ετησίως. Ο 28χρονος (7/8/1982) κόμπο-γκαρντ είχε συνάντηση με τη διοίκηση των Πειραιωτών και πήρε την απόφαση να αφήσει στα... κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Το τελευταίο επεισόδιο της πιο μεγάλης μεταγραφής στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, "παίχθηκε" την Κυριακή (11/7) στα γραφεία, όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις της οικογένειας Αγγελόπουλου στην περιοχή του Συντάγματος. Έχοντας πάρει την απόφασή του ο Λαρισαίος γκαρντ, έδωσε τα χέρια με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, υπογράφοντας τριετή συμφωνία μέχρι το 2013, η οποία θα του αποφέρει περισσότερα από 7.000.000 ευρώ καθαρά, δίχως την εφορία.

Παρέμβαση "κλειδί" στην υπόθεση, αποδείχθηκε η παρέμβαση του ίδιου του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Βλέποντας το θέμα να έχει "παγώσει" επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες, ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρολεύκων, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Σπανούλη την περασμένη Πέμπτη (8/7) και αφού τον καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά, έβαλε τα δυνατά του για να πείσει τους αδελφούς Αγγελόπουλους να ενεργοποιήσουν την προσφορά τους, ώστε το σίριαλ να τελειώσει με την υπογραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό την Κυριακή (11/7).

Οσον αφορά τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ; Ελάχιστες ημέρες μετά την αποχώρηση του Λίνας Κλέιζα από την ομάδα, προχώρησε στην κίνηση -ματ- κερδίζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι και (κυρίως) την έξωθεν καλή μαρτυρία, η οποία ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί. "Τώρα είσαι στον Ολυμπιακό. Βάλε τα δυνατά σου", είπαν τα δύο αδέλφια στον Βασίλη Σπανούλη και έκλεισαν τη συμφωνία πραγματοποιώντας την μεταγραφική "βόμβα" του φετινού καλοκαιριού δίνοντας τα... ρέστα τους. Μια κίνηση ουσίας και εντυπωσιασμού από την διοίκηση, καθώς το ρόστερ των Πειραιωτών ενισχύεται ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνεται εκείνο του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπήρχε στο ρόστερ του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη θέση "2", καθώς απέκτησε έναν σπουδαίο περιφερειακό παίκτη που ξεχωρίζει επιθετικά τόσο για τις αποτελεσματικές διεισδύσεις του μέσα στη ρακέτα, όσο και για το καλό του σουτ ενώ παράλληλα έχει και τις ικανότητες να προσφέρει και στην άμυνα. Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του πλέι μέικερ στην ομάδα της νέας σεζόν, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια"

redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: