Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ!

Με αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε τις νέες μεθόδους αντιμετώπισης όσων διαφωνούν με τις πρακτικές άσκησης Διοίκησης στο Δήμο Περιστερίου. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ.
 
 
"Στις 16/9 το βράδυ έγινε μαζική αφισοκόλληση με τις αφίσσες της Επιτροπής Κατοίκων για τη χαβούζα και των σωματείων για τα Ελληνικά Γράμματα. Στο τέλος της  αφισοκόλλησης στην Εθνικής Αντιστάσεως & Δωδεκαννήσου εμφανίστηκε κατά τις 11 το βράδυ η γνωστή μας πλέον ομάδα των ΄΄εργαζομένων΄΄ υπό την επίβλεψη της γνωστής μας  Αντιδημάρχου καθαριότητας κας Ευσταθιάδου, οι οποίοι έψαχναν τους αφισοκολλητές.
 
Υπήρξαν λεκτικοί διαπληκτισμοί και η κα Ευσταθιάδου είπε πως καλεί την αστυνομία διότι η αφισοκόλληση είναι παράνομη. Ειδοποιήθηκε και το άλλο συνεργείο καθώς και όσοι μπορούσανε και άμεσα μαζευτήκαμε περίπου 30 άτομα.
Η κα Ευσταθιάδου και οι μπράβοι της δεν το περίμεναν. 
 
Υπήρξαν διαπληκτισμοί και φράσεις της αντιδημάρχου όπως΄΄ όσα βγάζετε όλοι εσείς μαζί τα παίρνω εγώ σε ένα μήνα γιατί είμαι πρώτη σε σταυρούς και σας έχω για πλάκα΄΄ , ΄΄ 50 χρόνια δεν μπορείτε να βγάλετε 1 έδρα γι΄αυτό είσαστε έτσι ΄΄ και άλλα τέτοια. Συνεχίσαμε μέχρι τις 1 το βράδυ με μαζική αφισοκόλληση και είπαμε στην κα Ευσταθιάδου ότι όταν έρθει η αστυνομία που είχε καλέσει να φέρει κλούβα γιατί είμαστε πολλοί και δεν χωράμε στο περιπολικό.
Η Διοίκηση του Δήμου όταν πληροφορήθηκε ότι κυκλοφορεί αφίσα που τους ξεσκεπάζει για τη χαβούζα έθεσε αντανακλαστικά το μηχανισμό της για να εκφοβίσει και να  μας σταματήσει.
 
Η πολιτική αφίσα και η διακίνηση ιδεών στο Περιστέρι και παντού ιδιαίτερα στη φάση που ζούμε και θα ζήσουμε θα είναι ΄΄υπό διωγμό ΄΄, με όλους τους τρόπους.
 
Προφανώς και θα τους το χαλάσουμε.''
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.............


Δεν υπάρχουν σχόλια: