Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑΤΟΥΛΗΣ "εναντίον" Μεσσηνίας


Αποκαλύψεις για την πολιτική Τατούλη σε βάρος των συμφερόντων της Μεσσηνίας έκανε η νέα εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ που κυκλοφόρησε σήμερα.

Συγκεκριμένα με δυο ερωτήσεις που είχε καταθέσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είχε ταχθεί εναντίον των συμφερόντων της Μεσσηνίας.Με καθαρά τοπικιστικές απόψεις , είχε καταφερθεί εναντίον της ίδρυσης του Εφετείου Καλαμάτας και είχε ζητήσει από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης την αντιμεσσηνιακή του συμπεριφορά την επέδειξε και σε ότι αφορά το στρατηγικό σχεδιασμό του ΕΣΠΑ όταν σε επίκαιρη ερώτησή του , ρώτησε τον τότε Υπουργό οικονομικών γιατί επιλέχθηκε η Καλαμάτα ως πόλος ανάπτυξης και όχι η Τρίπολη που ευρίσκεται σε πλεονεκτική γεωγραφική θέση ως κέντρο της Πελοποννήσου.

Δηλαδή σύμφωνα με τις απόψεις του , πρέπει οι Νομοί που απαρτίζουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να εξαιρεθούν από την αναπτυξιακή προοπτική που αναμένουν από τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του ΕΣΠΑ και να επικεντρωθεί η ανάπτυξη μόνο στο νομό της καταγωγής του.

Αντιθέτως εμείς οι Μεσσήνιοι προσδοκούμε την ανάπτυξη όλης ανεξαιρέτως της Περιφέρειας Πελοποννήσου διότι έτσι θα έλθει επιτέλους και η ανάπτυξη στον τόπο μας.

Antonia Bouza
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ
ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

ΚΑΡΝΑΣΙ είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ;