Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ή...ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;;



Oι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι δεδομένη η αγάπη τους στην ομάδα και σκοπεύουν να την στηρίξουν μέχρι το τέλος.

Όλα αυτά όμως υπό προϋποθέσεις...

Τα δύο αδέλφια κατ'αρχήν θα αναζητήσουν νομικό παράθυρο ώστε η ομάδα να παίρνει μέρος μόνο στην Ευρωλίγκα και πιθανότατα σε κάποια άλλη λίγκα, όπως την Αδριατική για παράδειγμα. Αν νομικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, είναι αρκετά πιθανό ακόμα και να απομακρυνθούν από την διοίκηση της ομάδας.

Μοναδική περίπτωση να συνεχίσουν κανονικά είναι να ξηλωθεί ο μηχανισμός που έχει στηθεί στην Α1 και να χτιστεί από την αρχή μετά από διαφανείς διαδικασίες και έναν ΕΣΑΚΕ εκσυγχρονισμένο.

Παιχνίδι κάτω από το τραπέζι δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν οι Αγγελόπουλοι, αφού αυτές είναι οι αρχές της οικογένειας. Είναι δεδομένο ότι αν το θελήσουν θα το πετύχουν εύκολα, όμως κάτι τέτοιο δε πρόκειται να συμβεί.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα απαιτήσει η διαιτησία να απεμπλακεί επιτέλους από την ΕΟΚ.

Αρκετά αλλά και εύκολα κατανοητά σε υγιείς ανθρώπους αυτά που θέλουν και απαιτούν πλεόν οι Αγγελόπουλοι. Άλλωστε, δεν μπορούν να κάνουν τα κορόιδα , να πληρώνουν ένα καράβι λεφτά κάθε χρόνο για να κάνουν παιχνιδάκια τα hobbits με τους κολλητούς τους.

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι θ'αδιαφορήσουν για τα "θέλω" των Αγγελόπουλων, αρκεί να μην τους χαλάσει η δουλειά και να συνεχιστεί η παρωδία που έχουν στήσει...

Όλοι εσείς όμως, αν ο Ολυμπιακός αποχωρήσει από την Ελληνική Α1, σας αρέσει δε σας αρέσει να ξέρετε ότι το μπάσκετ...πέθανε. Kαι πολλοί από σας που τρώτε τόσα χρόνια με χρυσά κουτάλια, θα πεινάσετε...

oλυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: